Cristoforo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam, NA chwilę obecną 3 propozycje a4 b6 seda ośka Zawieszenie gwintowane Audi A4 B6 B7 Sedan AP (3103968506) - motoAllegro Zawieszenie Gwintowane Audi A4 8E,8H,QB6 (B6,B7) (3090464234) - motoAllegro Zawieszenie gwintowane VOGTLAND Audi A4 8E (B6/7) (3094063883) - motoAllegro kto miał do czynienia z tymi markami zależy mi na w miarę komforcie bez betonu Proszę o sugestie
Bluebird Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jeżeli zależy ci na komforcie i bardzo dobrej jakości to celuj w Vogtlanda! Miałem przyjemność jeździć na AP i VOGTLAND, złego słowa na ap nie powiem natomiast Vogtland moim zdaniem lepiej wybiera nierówności i jakość wykonania jest na wysokim poziomie. Widać, że produkt jest bardziej niemiecki niż AP:)
Cristoforo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mozna zobaczyc jak wyglada ten gwint realnie a nie pogladowe zdjecie
Bluebird Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na temat tych zawiasów powinni wypowiedzieć się posiadacze S4, podobno paru na tym śmiga:wink:
..::KoNik::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Miałem AP i Supersport ... dla mnie lepszy był supersport... nie był beton tylko w sam raz
tomasz_gti Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam,NA chwilę obecną 3 propozycje a4 b6 seda ośka Zawieszenie gwintowane Audi A4 B6 B7 Sedan AP (3103968506) - motoAllegro Zawieszenie Gwintowane Audi A4 8E,8H,QB6 (B6,B7) (3090464234) - motoAllegro Zawieszenie gwintowane VOGTLAND Audi A4 8E (B6/7) (3094063883) - motoAllegro kto miał do czynienia z tymi markami zależy mi na w miarę komforcie bez betonu Proszę o sugestie podpinam sie pod temat żeby nowego nie zakładać te zawieszenia w tym przedziale cenowym które kolega przedstawił też mnie interesują mam pytania do fachowców w tym temacie i użytkowników, jak sie na tym jezdzi, które są w miare komfortowe a nie betony, które polecacie. proszę o fachowe opinie pozdrawiam
mari000 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tez ciekawil mnie ten tamat nie dawno , wybieralem miedzy AP a FK highsportem , zdecydowalem sie na AP SPORTFAHRWERKE jako moj pierwszy gwiny , mam nadzieje ze sie nie zawiode ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- troche dzwonilem po sklepach zajmujacych sie zawiasami , i odradzano mi FK ponoc duzo zwrotow maja ( zwrotow na gwaracje ) a i sam problem jest z firma , ponoc nie wszystkie gwarancje uznaja oraz czas oczekiwania mega dlugi , mnie odradzano dla tego skusilem sie na AP
kristof2009 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ja mialem u siebie AP i srednio sie to spisywało , jeszcze wada fabryczna 1 amora, po 2 latach wylał mi prawy tylni po zimie , ogolnie caly gwint jest na sprzedaz jako komplet lub osobno (springi), obecnie siedzi teraz TA TECHNIX i jestem b.zadowolony, nie ma betonu, nie ma sztywnosci jezdzi sie fajnie , pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi