Tomek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Borykam się z autem objawy to duże spalanie i brak mocy bład daje się skasować lecz po czasie powraca 17511 Logi 002 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 115 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 118 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 020 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 031 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 032 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 033 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Coś więcej bedzie potrzeba to zrobie i wkleje
grzes1150 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pompowałeś układ? bo turbo strasznie długo wstaje.
Tomek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pompowałeś układ? bo turbo strasznie długo wstaje. Co masz na myśli pompowanie
german81 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 sprawdzenie szczelnosci układu turbo cisnieniowo.
Tomek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie.Opisz jak to zrobić to zrobie
german81 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tu masz linka do instrukcji jak to zrobic . tylko na tym filmiku zapomnieli zrobic jednej warzenej rzeczy ,musisz wyjac równierz DV z tipa i zaslepic kruciec po nim w tipie .
Tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wszystko szczelne nie widać żadnych pęknięć,przetarć.A może DV-ka? Nikt nie pomoże
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a może sam sobie pomozesz co ? gdybaniem nic nie osiągniesz, zabierz sie teraz za DV-kę a potem za N75
Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dzisiaj u znajomego zmieniłem z jego auta DV i przepływkę,sonde przed katem i jest poprawa lecz jeszcze nie to.Logi które udało mi się zrobić póki komp mi siadł 115 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 115 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 118 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 002 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 020 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 031 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Drugiej takiej okazji nie będę miał na podmiankę przepływki
Łukasz13 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Przepływka mierzy teraz idealnie, ale turbo dalej słabo wstaje i sonda też widzi ubogą mieszankę, myśle że może być katalizator zapchany lub wydech, a sprawdzałeś ciśnieniowo ten dolot od filtra powietrza? nie ma gdzieś dziury?
Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Założyłmem jeszcze inną przepływkę i jest lepiej,jutro zrobię logi.Co jeszcze może powodować że turbo późno wstaje?
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 DV, N75, WG, dziura w dolocie, zapachany kat itd itp
Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kat czysty,ładny.Ostatnie logi z podmienioną DV,układ raczej szczelny i chyba sprawdzę ciśnieniowo.Jak sprawdzić N75 gdzieś czytałem że można ściągnąć wężyk który idzie do gruszki i wtedy turbo ładuje do oporu(ale nie wiem czy tak można),WG to jest ten zawór w turbinie od strony ciepłej?
Rekomendowane odpowiedzi