Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kratki zderzaka, gril w czarnym polysku...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie zeby kratki w zderzaku ewentualnie gril malnąć na czarny polysk? Cos w stylu nowszych audi. Widzial ktos kiedys takie cos w B6?

Opublikowano

hmm no jak ci sie podoba ale kratki w zderzaku to sa czarne no chyba ze chcesz w polysk a gril to ewentualnie ramke:wink:

Opublikowano

jutro moje auto idzie do lakiernika wszystkie kratki wraz z ramkami beda malowane na czarny polysk , dokladnie czarny akryl w polysku, tylko logo 0000 pozostanie oryginalne. we wtorek odbieram auto wiec jak jestes ciekaw jak to wyglada daj znac to ci podesle fotki :)

Opublikowano
  • Autor

ok to czekam na fotki

Opublikowano

jestem ciekaw efektu :whistling:

Opublikowano

juz mialem kiedys przedni gril w czarnym polysku srednio mi sie podobalo no ale czekamy na foty moze w calosci zz kratkami bedzie fajnie:wink:

Opublikowano
  • Autor
jutro moje auto idzie do lakiernika wszystkie kratki wraz z ramkami beda malowane na czarny polysk , dokladnie czarny akryl w polysku, tylko logo 0000 pozostanie oryginalne. we wtorek odbieram auto wiec jak jestes ciekaw jak to wyglada daj znac to ci podesle fotki :)

I jak kolego masz foto efektu jak to wyszło?

Opublikowano

Ja u siebie nie mam chromu i tak ma być :wink:

Opublikowano

autko juz odebrane co prawda jeszcze czeka mnie polerka ale dzis cykne zdjecia jak to wyglada.

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ----------

IMAG0779.jpg

Nie doscyc ze auto nie umyte i nie wypolerowane to jeszcze deszcz zacząl padac. Jak tylko wszystko bedzie zrobione wstawie wiecej zdjec.

Opublikowano

nie jest źle :wink: ale osobiście wolę maznąć w mat :wink:

Opublikowano

Tak wyglada po myciu, do wymiany jeszcze ramka tablicy rejestracyjnej. Oczywiscie juz zamowione. O kolorze matowym tez myslalem ale bedzie niezauwazalny na czarnym aucie.

IMAG0783.jpg

Opublikowano

w sumie racja :decayed:

Opublikowano

też sie zastanawiam na pomalowaniem w ten spossów (tylko nie wiem czy mat czy połysk)... zrób coś z lampami...pomaluj środki bedzie MEGA:kox:

Opublikowano

z fot nie wiele widac ale ladniejsze to niz chromy:wink:

Opublikowano

lampy tez beda malowane przez kolege gwerty ale narazie ciagle potrzebuje auta a bez lamp kiepsko jezdzic , jak tylko bedzie wolna chwila to wysylam lampeczki.

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

zastanawiam sie tez nad czarnym logiem 0000 bo mam jedno w zapasie , trysne i zobacze jak to bedzie wygladalo :)

Opublikowano

kratke na mat zawsze mozna zrobic plasti dipem jak sie znudzi mozna zerwac

Opublikowano

trzeba by to porzadnie zmatowac, prysnac podkladem, baza i dac duzo klaru - chociaz jak walnie kamien i odprysnie to nie bedzie to zbyt ladnie wygladac ;P

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czarny mat niby fajny. Widziałem całą B6 w czarnym macie.Fajna ale jakby niedomyta ale o gustach się nie dyskutuje.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam u siebie pomalowany przez poprzedniego właściciela grill w czarny połysk i wygląda to tak.

out.php?t=681342_dscn3080.jpg

ktoś napisał o pomalowaniu wnętrz reflektorów na czarno, ile taka impreza kosztuje :D ??

Opublikowano

ja u siebie bede malowal dolny i gorny gril plastdipem w czarny mat, i kolka tez. a na tyl mam zakupione oryginalne kółka tez w czarnym macie. :wink: widzialem pae autek i fajne to wyglada