Hans47 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ma ktos testowal ktos moze warto skoro maja dobre wachacze to moze i amory niezgorsze.... AMORTYZATORY MASTER SPORT AUDI A4 A6 VW PASSAT B5 (3109102719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sierzant861 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Witam.Wstawiłem właśnie te amorki, trzyma się drogi elegancko:)) Ale twarde konkretnie. Zobaczymy jak żywotność.. Pozdrawiam
tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 A jaki masz kolor, czerwony? Kolega miał jak dobrze pamiętam żółte i o ile przód był ok to tył za miękki. Jak to u Ciebie?
sierzant861 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tak,wstawiłem czerwone. Po nierównościach stuka konkretnie.. Na razie przejechane około tysiąc-półtora(Żona jeździ:wink:). W razie by coś się działo to będę dawał znać na bieżąco:wink:
kubajvc Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Wiem ze stary temat ale nie chec zakłada kolejnego . Musze zmienic amorki u siebie bo niestety jeden az dzwoni od wczoraj :/ Zastanawiam sie nad mastersportem poniewaz nie mam kasy na nic drogiego na chwile obecna i musze ciąć koszty . Bardzo prosze o opinie o tych amorkach albo ewentualnie co jeszcze mozna kupic ale zaznaczam TANIEGO . normalnie zakładałbym bilsteina ale poprostu kazda złotówka sie liczy .
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Amortyzatory MS to badziewie. Nie kupujcie tego
dzik Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 z tanich amortyzatorow jak ma byc w miarę dobrze dla portfela sugeruje szukać trw.
Rekomendowane odpowiedzi