Griffe Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 Buba bo to szybkie i wygodne auto rodzinne z pomrukiem V8 i do tego ma sluzyc a nie dragster.
Buba Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Podpadłeś. Bez kitu takim samochodem na spota? To nawet ja swojego przez pół dnia pucowałem żeby się błyszczał a Ty takie fo pa:facepalm:
Griffe Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 Oj Buba Buba auto jest wiecej jak czyste, tylko cale mokre w tysiacach kropoelek. Wczoraj u nas padalo caly dzien:wink:
Wacpan Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Powiem szczerze że w tamtych felgach ładniej wyglądał ale to może kwestia gustu , ale i tak robi wrażenie
MaciekW. Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Powiem szczerze że w tamtych felgach ładniej wyglądał ale to może kwestia gustu , ale i tak robi wrażenie Wszystko kwestia gustu, ale mnie na poprzednich felgach również bardziej się podobał
Griffe Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 Teraz zima i bedzie wygladal znowu nieco inaczej pod koniec tygodnia, po to, aby na wiosne wygladac jeszcze inaczej:kox:
marcintuchola Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Piękne piękne piękne !!!! Marze o takim aucie
Griffe Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Wiecznie nie bede nim jezdzil, w koncu bedzie do sprzedania. Blyszczace felgi poszly w czarny mat, jest znacznie lepiej.
marcintuchola Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 jak za 1,5 roku to będę zainteresowany oczywiście jak uda mi się dozbierac $$$
kivlov Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Działasz coś z tematem? Bo fotki juz nie działają, a autko piękne.
Rekomendowane odpowiedzi