Rogalotti Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam. Prezentuje nowy setup Golfa AW silnik bazowo 1.9 VP pompa 11mm końcówki wtrysków Race 0,260 sportowy wałek f-my Dbilas Dynamic dosyć wydajna turbina by Garett Duży IC, wydech, wzmocnione sprzęgło itp itd LIVE MAPPING by MR-MOTORS Pozdrawiam
Kowicz Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Kto by pomyślał że z 1.9 można tyle wyciągnąć... Moje gratulacje! PS. Ciekawe jak z ruszaniem przy tej mocy
Gość ZeeBee Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 O masakra, a ja się podniecam swoimi 164 kucykami
A3 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Piękny wynik, a ktoś kiedyś pisał że nie można zrobić 200 KM z 1.9 , a jak się miewają tłoki i korby w tym silniczku jest seria czy coś zmienione?. Mam nadzieje że w nie długim czasie zgłosze się na Mineralną i zlece bardzo podobne przeróbki . Jeszcze raz gratulacje furki
marcin j Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie widze wykresu, czy nie byl wstawiony, ale po opisie [br]Dopisany: 08 Lipiec 2008, 10:52 _________________________________________________Juz widze
Jarol Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Super wynik i to w silniku na pompie Dół silnika jest z PD?? Bo ori VP chyba by tyle NM nie wytrzymał
poziek Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 No to liczę, że podobnie będzie w "niedokończonym" projekcie Adamooo, Panie Rogal
spanky Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 No to liczę, że podobnie będzie w "niedokończonym" projekcie Adamooo, Panie Rogal wałki dotarly to chlopaki szaleja ....
Rogalotti Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 J No to liczę, że podobnie będzie w "niedokończonym" projekcie Adamooo, Panie Rogal Jutro powinno być turbo do czarnej poraźki
poziek Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 J No to liczę, że podobnie będzie w "niedokończonym" projekcie Adamooo, Panie Rogal Jutro powinno być turbo do czarnej poraźki Mam nadzieję, że nie zauważy, że się podśmiewuję ale :naughty: :naughty:hyhyhy
marcin j Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 wydajna turbina to znaczy jaka ? zapewne tajemnica
Rogalotti Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 Żadna tajemnica, u Nas nie ma tajemnic. My nie produkujemy turbin jak co poniektóre f-my tuningowe . Turbo to Garett GT2260V.
Rekomendowane odpowiedzi