przemik Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jestes pewny ... podaj numer z przeplywomierza. Masz dwa wyjscia... albo masz przeplywomierz nie od tego silnika , albo dziure w dolocie..
Jay_Z Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Numer jest ten sam co mialem u siebie ---------- Post dopisany 21-04-2013 at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2013 at 20:02 ---------- Moge tak jeźdżić bo generalnie wszystko jest ok, auto nie kopci i ładnie jedzie? ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- Byłbym wdzięczny jakby się ktoś jeszcze wypowiedział
Sztomel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To ja również powielę wypowiedź przemika.
Jay_Z Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zrobiłem logi na jeszcze innej przepływce proszę o opinie: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
przemik Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jest gorzej.... ale dobra wiadomość jest taka,iż wydaje mi się ze dolot masz szczelny...
Jay_Z Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 To ja juz nie wiem co mam zrobić. To jest trzecia przepływka którą założyłem z czego jedna była całkiem nowa. ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- Mocno są te pomiary przycięte?
OLIVER Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 To ja juz nie wiem co mam zrobić. To jest trzecia przepływka którą założyłem z czego jedna była całkiem nowa.---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- Mocno są te pomiary przycięte? No mogło by być lepiej Jacek..a koledzy prosili Cię byś podał numer tej przepływki Czy to jest problem dla Ciebie ? Weź no chłopie spisz numery Tej co miałeś na początku. tej co zawyża wartością i tej obecnej A skąd Ty jesteś ?z Bielska ?Nie masz od kogo pożyczyć na chwilę sprawnej w 100% by go zalogować i zobaczyć co pokaże?Może z okolicy to daj znać na pw.
Rekomendowane odpowiedzi