qwerty Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam, mam do wymiany lmm i zamierzam kupić w ASO (380zł - BOSH po regeneracji) ale za wymianę powiedzieli mi 180zł. Może się nie znam ale to chyba za dużo więc stwierdziłem, że wymienię sobie sam Moje pytanie to, czy przy wymianie wystarczy ściągnąć gumowy wąż powietrza, okręcić dwie śruby od strony filtra, wyciągnąć stary i odwrócić kolejność montowania z nowym? Czy robi się coś jeszcze? Dzięki za pomoc.
.Pablo. Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 wydaje mi się że w aso podłączają się pod komputer i sprawdzają czy wszystko jest oki ale za 180zł ale niech jeszce ktoś się wypowie bo nie chce wprowadzić cię w błąd
qwerty Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 Pod komputer to i ja mogę sobie sam podłączyć Ciekawe tylko jak jest z ewentualną reklamacją.
szogun0 Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Na wszystko co kupujesz jako osoba prywatna masz 1 rok gwarancji, i niech się ci z ASO od...ą.
rikardo Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Z tego co pamiętam to gwarancji na nowy przepływomierz ASO udziela 2 lata warunek montaż u nich lub w innym autoryzowanym warsztacie. Ja przy zakupie ustaliłem że mogą mi to zamontować w serwisie Fiata bez straty gwarancji i tak też zrobiłem kosztowało mnie to 15 lub 20 zł oraz dostałem rachunek. Pan z ASO nawymyślał mi również co tam nie trzeba robić przy wymianie a cała operacja trwała 10 minut a auto śmiga aż miło.
qwerty Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 ... lub w innym autoryzowanym warsztacie. Ja przy zakupie ustaliłem że mogą mi to zamontować w serwisie Fiata bez straty gwarancji i tak też zrobiłem kosztowało mnie to 15 lub 20 zł oraz dostałem rachunek. Pan z ASO nawymyślał mi również co tam nie trzeba robić przy wymianie a cała operacja trwała 10 minut a auto śmiga aż miło. Fajny pomysł Spróbuję sobie załatwić w Skodzie jak by się udało to było by dobrze a cena może będzie mniejsza
Rekomendowane odpowiedzi