cabanmat Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam Zdjąłem kołpaki po zimie oryginalne Audi. Czy najlepiej kleić pęknięcia ? Myślałem żeby zanieść do mechanika który spawa plastik, co wy na to ?
rafal9119 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 a wogole warto? jak za 6 dych mozna miec komplet ori
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Myślę, że nie warto. Mechanik na przysłowiową flachę na pewno weźmie. A to już masz połowe ceny nowych
amaradaar Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 moim zdaniem kompletnie mija się z celem zapłacisz za spawanie a i tak wciskając możesz znów połamać bo wytrzymałość już nigdy nie będzie ta sama, a kołpak jednak trzeba mocno wcisnąć, do tego weźmie na flachę 40zyla a to już spora część kołpaków nowych, więc kup nowe albo alusy
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja tam nie polecam alusów na zimę Raz moją piękność załatwiłem na krawężniku przy zabawach na ręcznym i od tamtej pory w zime tylko stalówki
amaradaar Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 hehe to raczej powinieneś nie polecać ręcznego :naughty:
Brachi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja tam nie polecam alusów na zimę Raz moją piękność załatwiłem na krawężniku przy zabawach na ręcznym i od tamtej pory w zime tylko stalówki W tym przypadku nawet koła z lanej gumy mozna zepsuć , a felgi aluminiowe czy to na zimę ,czy lato są najlepsze.
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Noo doobra, ale stalówka się zegnie i ją naprostujesz, lepiej lub gorzej ale naprostujesz A alufelga mi poszła w 3 kawałki
pandamix Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 to coś Ty miał za alu że pękło...mi alu się gnie
Rekomendowane odpowiedzi