Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Koniec DWUMASY I SPRZĘGŁA co robić ? można wymienić na normalne KOŁO ZAMACHOWE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżdze na kole i sprzęgle z 1z i jakiejś drastycznej różnicy w komforcie nie widze i se chwale bardzo, 2 lata latam i sie nic nie dzieje

Opublikowano

Ja już 4 lata na jednomasie jeżdżę i autko śmiga bez żadnych problemów :decayed:

Opublikowano
witaj miscuzi,

gdybyś chciał do 1.9 AFNa to mam taki zestaw z valeo do sprzedania jednomas+sprzęgło+łożysko+nówki śruby, na zestawie zrobione 8 tys km więc można powiedzieć, że nówka. Za zestaw chcę 750 pln (cena sklepowa ok 1.500 pln), dla klubowicza i fana marki na pewno jeszcze można pogadać.

Ja sam jeżdżę na takim zestawie i jest o wiele lepiej, ale mam trochę pomodzone i na chwilę obecną 170 km/390 Nm. Jednak mimo wszystko wydaje mi się, że warto wymienić na jednomas z 2 powodów:

1. Gdyby znowu coś padło to wymieniasz tylko sprzęgło (jednomas się nie psuje)

2. Gdyby pojawiła się potrzeba / chęć na mody (chociażby sam virus) to już masz pewne, że taki zestaw zniesie więcej niż dwumas.

Gdybyś był zainteresowany to pisz proszę na priv.

Życzę udanych rozwiązań ze sprzęgłem i tylko tych miłych wrażeń z przenoszenia moomentu obrotowego :)

pozdrawiam !

nie realny moment wzgledem mocy dla VP no chyba że hamownia z AGMA i jej podobne:grin: a sprzegło jednomasowe nie zniesie wiecej niż AWX:wink: chyba że wzmocnisz:wink:

Opublikowano

Nom Pany dołacze sie do tematu poniewarz jestem bliski zamowienia sprzegła i dwumasy z raji iz bedzie robiony lekki wirus.

Dostałem ostatnio wycenke dla AWX-a i łacznie za komplet 1550zl. duzo ale co poradze