Gość MorgothDBMA Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 te nowsze nie są takie złe - ale drogie w utrzymaniu i mało podatne na czipsy [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 14-02-2007, 10:42 ] czy Ty mowisz o nowszych 1.8 silnikach ? chyba nie...
Voigtfan Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, a jakie wg kolegów powinny być poprawne spalania przy 1.8 z 96 przy spokojnej jeździe. [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 08-03-2007, 16:02 ] kolege zapraszam najpierw do zapoznaniem sie z regulaminem a pozniej branie sie za pisanie postow
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, a jakie wg kolegów powinny być poprawne spalania przy 1.8 z 96 przy spokojnej jeździe. [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 08-03-2007, 16:02 ] kolege zapraszam najpierw do zapoznaniem sie z regulaminem a pozniej branie sie za pisanie postow a co to spokojna jazda? Może jakieś szczegóły?
bucz83 Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Wydech sprawdzałeś?to wydech też ma się do spalania.Dobrze wiedzieć bo u mnie poszła plecionka i silnik zaczął głupieć(Nierówno pracuje i falują obroty)Przeczyścilem przepustnicę ale to nie wiele pomogło.Jakie mogą być koszty takiej plecionki z wymianą bo pytałem się u dwóch speców to poniżej 200 nie schodzą :shock: Jak faluja Ci obroty po przeczyszczeniu przepustnicy zprawdz jeszcze przepływomierz. W mojej 4 padł obroty falowały a spalanie lepiej nie mowic ,po wymianie auta nie moge poznac (obroty igła i spalanie wrociło do normalnego) :biggrin: ! Pozdrawiam Ps:przepływomierz to koszt ok. 350 pln orginał
Rekomendowane odpowiedzi