Skocz do zawartości
IGNOROWANY

kierunki ala USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szablon wydrokowac na normalnej kartce a4 i bedzie git ??

Opublikowano

tia :wink:

Opublikowano

Pany a zeby uzyskac dobry wyglad tych kierunkow USA to trzeba te tolie naklejac czy wystarczy poprostu dwuwloknowa zarowka pomaranczowa?

Opublikowano

Wystarczy sama folia tylko dobrej jakosc zeby sie zulta nie zrobila

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano (edytowane)

Panowie, folie ucinacie tak żeby była idealnie spasowana na lampie czy lepiej jak będzie dłuższy kawałek zachodził za nią ?

Edytowane przez blind0
Opublikowano

ja dalem wiecej,

folie mozna jeszcze rozciagnac po podgraniu

Opublikowano

:hi: dzięki za info, tak będzie mi to nawet prościej zrobić

Opublikowano

witam panowie czy mógł by ktoś z was wstawić jakieś foto jak wygląda oklejenie kierunku w styl USA tylko że folia klejona od zewnątrz lampy

Opublikowano

no to szukam jakiegoś dobrego sprzedawcy na allegro i też sobie takowe oklejenie zrobie

Opublikowano

Szukaj folii marki orocal

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

teraz nie miałem zbytnio czasu na poszukiwania ale w tygodniu poszukam i zobaczę czy będzie takowa

Opublikowano

Pany i jak z tymi oprawkami co wyzej? Spasuje to jakos? Jak cos to dam info pod koniec tyg bo zamowilem na probe moze uda sie cos wyrzezbic :-)

Opublikowano

Cena zaporowa ;-)

Opublikowano

no cena naprawdę jest duża myślę jak sobie lepiej sam swoje przerobisz gdzieś na forum ktoś opisywał jak przerobić oprawki pod takie żarówki

Opublikowano

Zobaczymy ten zestaw z allegro zawsze mozna zwrocic :-) jakby ktks mial linka do przerobki ori oprawki to moglby zapodac

Opublikowano

nic wielkiego, robisz dziure i wykasz tam przewod + z pozycjii,

blaszke kierunku odginasz w odpowiednia strone a w zarowce pilujesz ten wyzszy bolec

ostatnio byly ori oprawki bosha z wtyczka po 30 zl, ale jakos ciezko bylo mi sie dogadac z gosciem :facepalm:

Opublikowano

Witam mam kierunki przedliftowe i chce tą folie nakleić od środka, chciałem się zapytać jak rozkleić kierunkowskazy, próbowałem podgrzać w piekarniku ale nic to nie dało.