Duds Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Też jutro jadę, Armi bez stresu Większość jutro ciśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc To ja chyba jutro do piątki zejdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Czy ktoś oprócz mnie jedzie dopiero jutro? ekipa Słupca jedzie jutro o 11 zbiórka i jazda ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- A dasz sprobowac ananasowki? Bo ja nie pil a to jakas nowosc chyba za***ista jest będziemy degustować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja jeszcze do Wrocławia ma 60 kilometrów a za mną smigało audi a4 z rej zs nie pamiętam co dalej , jestem na a4 na parkingu i zrę McDonaldzie:decayed: , Panie i Panowie zbliżam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja jeszcze do Wrocławia ma 60 kilometrów a za mną smigało audi a4 z rej zs nie pamiętam co dalej , jestem na a4 na parkingu i zrę McDonaldzie:decayed: , Panie i Panowie zbliżam się trzeba uciekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja jeszcze do Wrocławia ma 60 kilometrów a za mną smigało audi a4 z rej zs nie pamiętam co dalej , jestem na a4 na parkingu i zrę McDonaldzie:decayed: , Panie i Panowie zbliżam się To Ty przez Wro jedziesz? Szkoda zesmy sie nie zgadali bo ja bede ok 15 wylatywal z wro Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc uwielbiam diesla... splanie 3.1:wink: zes pewnie muskał gaz i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jezdzicie jak c*py to palą mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc uwielbiam diesla... splanie 3.1:wink: zes pewnie muskał gaz i tyle Jechał eko driving-em 60 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jezdzicie jak c*py to palą mało Oli to chociaz wie co to 1.8T i do czego słuzy... a spalanie 19 litrów nie jest dla niego barierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc uwielbiam diesla... splanie 3.1:wink: zes pewnie muskał gaz i tyle Jechał eko driving-em 60 km/h To żaden eko-driving Dobra, ja dopiero wieczorem będę na kompie, jak coś to nr tel w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jezdzicie jak c*py to palą mało Oli to chociaz wie co to 1.8T i do czego słuzy... a spalanie 19 litrów nie jest dla niego barierą Mefia bolała noga dlatego nie naciskał tak mocno gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jutro z Pruszkowa w południe wyjeżdżam i jadę A2 do Konina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc Nigdy mi tyle nie spaliła.Nawet poniżej dychy nie zszedłem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Na zlot przyjade peugeotem... albo wtrysk albo cos wiecej padlo... chodsi na 3 gary k**wa Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na miejscu Coraz bardziej kocham te 1.8T. Spalanie 6,2 l. dziękuje dobranoc Nigdy mi tyle nie spaliła.Nawet poniżej dychy nie zszedłem:wink: Może patrzał na chwilowe:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A ja dopiero w stolicy... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 to teraz 2 h w korku... ja fele umyłem własnie i czekam na chłodniejsza częsc dnia zeby chociaz umyc parcha:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jutro z Pruszkowa w południe wyjeżdżam i jadę A2 do Konina jakbyś chciał możesz do nas dołączyć kolegę admin chyba ze Skierniewic jedzie do nas i jedziemy w kolumnie ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Na zlot przyjade peugeotem... albo wtrysk albo cos wiecej padlo... chodsi na 3 gary k**waSent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 talib nie zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi