fafnasty Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 witam:hi: na dnich bede montowal cb bo coraz wiecej dalekich tras robie. szukam dobrej lokalizacji dla radyjka myslalem nad ta puleczka pod kierownica z lewej strony ale dyndajaca tam gruszka bedzie mnie denerwowac decyzja padla na to miejsce w tunelu srodkowym pod podlokietnikiem rezal ktos w tym miejscu??
pastaldo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie zmieścisz tam radia. Chyba że kupisz takie ze zdejmowanym panelem np. CB radio ALBRECHT AE 6890 zdejmowany Panel i tam panel pakujesz a radio chowasz np pod siedzeniem.
fafnasty Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 czemu nie zmieszcze ?? jest tam sporo miejsca z tego co patrzylem bedzie pionowo i miejsce na gruche zostanie
pastaldo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Przecież pionowo to tam jest za płytko żeby zmieścić radio chyba że będzie pół radia wystawało a wtedy nie będzie ono stabilne chyba że ja nie rozumim czegoś w Twoim rozumowaniu i pomyśle.
fafnasty Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 na wymiar radia wytne tam otwor zeby radio weszlo do samej podlogoi i tylko kawalek bedzie wystawac ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------
pastaldo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No ok rozumiem ale nie wiem czy zaglądałes pod tunel. Tam dużo miejsca niema. Z resztą zobaczysz i głęboko nie wejdzie. Pomyśl może o tym Montaż Uniden 520XL w B5 - przeniesienie panela w inne miejsce
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A nie lepiej podwiesić radio pod podłokietnikiem? fakt, sterowanie jest średnie ale włączając radio od razu się ma na 19stce i głośności też się nie rusza, gruszka wtedy leży sobie pod popielniczką Słuchać bardzo dobrze a radio też się jakoś szczególnie nie rzuca w oczy.
Rekomendowane odpowiedzi