Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Elekrtyczne szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Audi A4B5 95r ( automat) nie ma w nim elektrycznych szyb tylko zwykła korbka, zrobić sobie elektryczne szyby na początek sam przód ( z tyłem zapewne będzie drożej ). chciałbym się dowiedzieć co muszę kupić wiadomo że przyciski i silnikczki ale czy całek ramki w których porusza się szyba tez czy nie ??? Ile taka impreza może kosztować ( zmontowanie tego pozostawię dal siebie podejrzewam że nie będzie z tym większych problemów ). Głownie interesuje mnie cena wszystkich elementów oraz spis co potrzebuję kupić aha i jak zgrabnie zamaskować miejsce po korbce??

Opublikowano

kup dwa boczki pod elektrykę i po problemie, do tego ramiki z siłownikami, instalacja z drzwi + instalacja z pod deski i masz cały komplet, jak coś to mam prawie wszystko

Opublikowano

A modół komfortu obsłuży ??

Opublikowano

moduł komfortu?? masz tu na myśli dokręcanie szyb ????

Opublikowano

nie modół który steruje sterowniem szyb - nie wiem tylk oczy był taki w b5?

Opublikowano

Nie łapie o jaki Ci moduł chodzi?? Nie wystarczy zwyczajnie podać plus i minus na siłownik i szyba leci do góry??

Opublikowano

Może w b5 tak jest jak piszesz nie wiem bo nigdy nie mialem , ale w b6 i b7 modół komfortu tym steruje.

Opublikowano

Moduł komfortu to jest takie urządzenie które np domyka szyby w chwili zamknięcia auta bynajmniej mi się tak wydaje

Opublikowano

A zapytam o jeszcze jedno, czy zakładając ele szyby muszę coś przestawiać w VAG-u??