Arkom Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam posiadam Audi A4B5 95r ( automat) nie ma w nim elektrycznych szyb tylko zwykła korbka, zrobić sobie elektryczne szyby na początek sam przód ( z tyłem zapewne będzie drożej ). chciałbym się dowiedzieć co muszę kupić wiadomo że przyciski i silnikczki ale czy całek ramki w których porusza się szyba tez czy nie ??? Ile taka impreza może kosztować ( zmontowanie tego pozostawię dal siebie podejrzewam że nie będzie z tym większych problemów ). Głownie interesuje mnie cena wszystkich elementów oraz spis co potrzebuję kupić aha i jak zgrabnie zamaskować miejsce po korbce??
pauel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 kup dwa boczki pod elektrykę i po problemie, do tego ramiki z siłownikami, instalacja z drzwi + instalacja z pod deski i masz cały komplet, jak coś to mam prawie wszystko
Arkom Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 moduł komfortu?? masz tu na myśli dokręcanie szyb ????
lezy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 nie modół który steruje sterowniem szyb - nie wiem tylk oczy był taki w b5?
Arkom Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie łapie o jaki Ci moduł chodzi?? Nie wystarczy zwyczajnie podać plus i minus na siłownik i szyba leci do góry??
lezy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Może w b5 tak jest jak piszesz nie wiem bo nigdy nie mialem , ale w b6 i b7 modół komfortu tym steruje.
Arkom Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Moduł komfortu to jest takie urządzenie które np domyka szyby w chwili zamknięcia auta bynajmniej mi się tak wydaje
lezy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Domykać napewno domyka - jest wątek o tym http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-lista-modulow-komfortu-opisem-funkcji-114454/
Arkom Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A zapytam o jeszcze jedno, czy zakładając ele szyby muszę coś przestawiać w VAG-u??
Rekomendowane odpowiedzi