Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

regenerowane wahacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dniach będę wymianiał część wahaczy - mam najprawdopodobniej jeszcze ori założone (wskakują nowe Lemy). Jest ktoś kto skupuje zużyte używki w celu regeneracji i dalszej sprzedaży? Może uda się choć na piwo kilka groszy wyciągnąć z tego interesu..

Opublikowano

w wahaczach jedynie se da wymienic duza tuleje w bananie to male szanse na opchniecie :facepalm: wez wybij tuleje i oddaj na zlom na piwo zarobisz

Opublikowano
w wahaczach jedynie se da wymienic duza tuleje w bananie to male szanse na opchniecie :facepalm: wez wybij tuleje i oddaj na zlom na piwo zarobisz

Są przecież warsztaty które regenerują wahacze.Sworznie też wyciskają. Sam mam zarzucone na prawej stronie regenerowane.

Opublikowano

od kilku lat w Malborku pewien Pan regeneruje wahacze, końcówki drążków i łaczniki, ja robiłem u niego wszystkie wahacze, ale zrobiłem może ze 3tyś :decayed:

Opublikowano

Szukaj w swojej okolicy takiego zakładu co by z nimi gdzieś dalej nie jechać, jak dają lepszą cenę niż na złomie to zawsze będzie na 2 piwa a nie jedno:wink:

Wszystkie może nie poleciały to próbuj popchnąć te sprawne może ktoś akurat potrzebuje - może na 3 piwa się na zbiera:grin:

Opublikowano

a propo sens jest w ogóle regenerować jaki to koszt przecież MS są w dobrej cenie a regeneracja zapewne bd drozsza :kwasny::facepalm:

Opublikowano
Na dniach będę wymianiał część wahaczy - mam najprawdopodobniej jeszcze ori założone (wskakują nowe Lemy). Jest ktoś kto skupuje zużyte używki w celu regeneracji i dalszej sprzedaży? Może uda się choć na piwo kilka groszy wyciągnąć z tego interesu..

W Poznaniu jest zakład przyjmują na wymianę Oryginały, Lema i TRW - REGUM - Naprawa układów zawieszenia: samochody i motocykle - Poznań, Skórzewo mam wahacze górne od 55 tyś km i nic nie puka , koszt 60 zł za sztukę ( taki był trzy lata temu )

Jakbyś jeszcze potrzebował kogoś w Poznaniu kto za małe pieniądze wymieni ci na takie , to mam kontakt od Młodzika z forum do pewnego pana która ma mały warsztacik na Junikowie

Opublikowano
  • Autor

Rozmawiałem z facetem z Regumu ale dolnych prostych wahaczy (te mi padły) nie chciał - zostaje opcja fafnastego :grin: