bobikos Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 witam. Potrzebuję zdjęcie silniczka składania, ewentualnie całego lusterka bez obudowy. Na pewno któryś ze sprzedających ma takie. Na schemacie widać że lusterko ma switch informujący że jest złożone/rozłożone, potrzebuję widzieć gdzie jest umiejscowiony. Dzięki
roae Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 swich jest w obudowie ale "glębszego" zdjęcia nie mam
Bromchit Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To jest w tym miejscu gdzie kolega zaznaczył. Żeby dostać się do niego trzeba, rozpiąć mocowanie lusterka. Rozebrać to nie problem, ale złożenie to już jest gimnastyka, bo sprężyna jest dosyć solidna i skutecznie utrudnia. Przerabiałem to jakiś miesiąc temu.
bobikos Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czyli switch jest w podstawie a nie w części składającej się? Czy podstawa od lusterka manualnego i składanego elektrycznie jest taka sama?
Bromchit Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tak dokładnie. Nie dawno zakładałem podstawę ze zwykłego lusterka, do lusterka Cabrio, które było w full opcji i wszystko pasowało.
bobikos Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 switch też przełożyłeś? Kable przez nową podstawkę przeszły czy musiałeś ciąć?
Bromchit Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tak siwch też przełożyłem. Jak dobrzy pamiętam musiałem tylko rozciąć jego jeden kabelek który jest zmostkowany z innym w wiązce lusterka. Resztę kabli da się przeciągnąć bez rozcinania tylko trzeba powyjmować piny z kostki.
Rekomendowane odpowiedzi