Grzeszek87 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam, Chciałbym się pochwalić moim nowym nabytkiem jakim jest Audi A4 z końcówki 97 roku. Autko przyciągnięte z Niemiec jakieś 3 miesiące temu, przebieg 190 tysięcy, stan ogólnie bardzo dobry, nie jest zamęczone i w dziwny sposób przetuningowane Dobre wyposażenie jak na ten rocznik - jest w zasadzie wszystko co powinno w nim być W tym momencie jest to raczej seria; z tego co planuję zmienić to na pewno audio, bo seryjne głośniki wrażenia na mnie nie zrobiły. Później zapewne przednie lampy i kierunki. Jest to moje pierwsze Audi ale już wiem, że w tym silniku się zakochałem
gucionexia Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Całkiem ładna. Ja bym wywalił te ledy tylko bo szpecą. Sam kiedyś miałem i bez jest o wiele lepiej.
paput Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 omg jaki lipny silnik:decayed: żartuje jakieś palny? zdjąłbym ten spojlerek z klapy
Grzeszek87 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Spojlerek to oryginał niemiecki więc zostaje a co do planów to na razie kosmetyka, a później się zobaczy
paput Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Spojlerek to oryginał niemiecki więc zostaje a co do planów to na razie kosmetyka, a później się zobaczy a jak by ktoś w niemcowni daylighty i brewki zamontował to też byś jeźździł? No bo przeca to ori niemieckie z bazaru:grin:
Grzeszek87 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a jak by ktoś w niemcowni daylighty i brewki zamontował to też byś jeźździł? No bo przeca to ori niemieckie z bazaru:grin: Ale na szczęście to nie z niemieckiego bazaru o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie ta lotka odświeża nieco bryłę całego autka i dobrze się prezentuję.
paput Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a jak by ktoś w niemcowni daylighty i brewki zamontował to też byś jeźździł? No bo przeca to ori niemieckie z bazaru:grin: Ale na szczęście to nie z niemieckiego bazaru o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie ta lotka odświeża nieco bryłę całego autka i dobrze się prezentuję. twoja sprawa, jeśli ci sie podoba to ok, ja tylko sugeruję
Rekomendowane odpowiedzi