Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 A4] 2.4 V6 Srebrny pocisk :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się pochwalić moim nowym nabytkiem jakim jest Audi A4 z końcówki 97 roku. Autko przyciągnięte z Niemiec jakieś 3 miesiące temu, przebieg 190 tysięcy, stan ogólnie bardzo dobry, nie jest zamęczone i w dziwny sposób przetuningowane :P

Dobre wyposażenie jak na ten rocznik - jest w zasadzie wszystko co powinno w nim być :)

W tym momencie jest to raczej seria; z tego co planuję zmienić to na pewno audio, bo seryjne głośniki wrażenia na mnie nie zrobiły. Później zapewne przednie lampy i kierunki.

Jest to moje pierwsze Audi ale już wiem, że w tym silniku się zakochałem :D

201304170074.th.jpg

201304170073.th.jpg

201304170072.th.JPG

201304170068.th.jpg

201304170075.th.jpg

201304170076.th.jpg

201304170069.th.jpg

Opublikowano

Całkiem ładna. Ja bym wywalił te ledy tylko bo szpecą. Sam kiedyś miałem i bez jest o wiele lepiej.

Opublikowano

omg jaki lipny silnik:decayed::grin: żartuje

jakieś palny?

zdjąłbym ten spojlerek z klapy

Opublikowano

Przyjemny silnik :wink:

Opublikowano

fajna sztuka :kox:

Opublikowano
Spojlerek to oryginał niemiecki więc zostaje :) a co do planów to na razie kosmetyka, a później się zobaczy :)

:facepalm: a jak by ktoś w niemcowni daylighty i brewki zamontował to też byś jeźździł? No bo przeca to ori niemieckie z bazaru:grin:

Opublikowano
:facepalm: a jak by ktoś w niemcowni daylighty i brewki zamontował to też byś jeźździł? No bo przeca to ori niemieckie z bazaru:grin:

Ale na szczęście to nie z niemieckiego bazaru ;) o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie ta lotka odświeża nieco bryłę całego autka i dobrze się prezentuję.

Opublikowano

Ale na szczęście to nie z niemieckiego bazaru ;) o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie ta lotka odświeża nieco bryłę całego autka i dobrze się prezentuję.

twoja sprawa, jeśli ci sie podoba to ok, ja tylko sugeruję:decayed: