dudi A4 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Czy może ktoś mi powiedzieć co oznacza ten błąd ?? dodatkowo jest komunikat na wydruku "sporadic: open short circuit to positive" nie jestem zbyt dobry z angielskiego Proszę o pomoc
pre_pl Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 styki zabrudzone albo sam czujnik uszkodzony. Mogą pojawić się problemy z uruchomieniem silnika, obroty nieregularne na jałowym biegu
dudi A4 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Opublikowano 12 Lipca 2008 Dzięki właśnie takie objawy czasami są, możesz podpowiedzieć o jaki czujnik chodzi i gdzie go znależć ?? Z góry wielkie dzięki !!
pre_pl Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 a nie dałeś rady odszukać cokolwiek na forum na temat G62 ? Położenie czujników w silnikach 1.8T Funkcja czujnika G62 Wyjasnienie błędu 00522 Trochę o czujniku G62 i wiele innych....
dudi A4 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Opublikowano 12 Lipca 2008 Dzięki za podpowiedż wszystko już wiem, jestem tu od niedawna ale spotkałem już wielu życzliwych ludzi !! Poprawię się z tym szukaniem
Rekomendowane odpowiedzi