Chadury89 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam. Jak rozpoznac poduszke silnika czy jest metalowo-gumowa czy np olejowa? Z tego co zauwazylem sa dwa rodzaje poduszek, jedne sa w wiekszosci pokryte guma a drugie metalem, ale na allegro czesto pisza ze te pokryte metalem to olejowe i tamte tez. A i jeszcze jedno pytanie czy do mojego AFNa z 99r podejdzie poduszka od a4 b5 1,8 T? Wg katalogow poduszki silnika wygladajace jak gruszka pasuja do silnikow od 1,6 do 1,9? ---------- Post dopisany 30-04-2013 at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2013 at 09:40 ---------- Nikt nie zna odpowiedzi? Gosciu na szrocie powiedzial ze w poliftowych AFNach byly gumowe poduszki, nie olejowe, wydaje mi sie ze sie myli?
Tommy Gun Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pewnie ktoś oddał na szrot z gumową poduszką dlatego tak twierdzi. Nie słuchaj takich pierdół, ori są firmy AVON a zamiennik Corteco z hydropodstawą. Innego gówna nie kupuj.
Chadury89 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 tylko ze kupilem na allegro krafta z niby hydropodstawa i jak przyszlo to nawet nie zakladalem bo wyglada jak gumowa. Myslisz ze ta z aukcji podejdzie do mnie? PODUSZKA SILNIKA AUDI A4 B5 1.8T 150KM LIFT (3171399440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pioteros Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 fizycznie na bank podejdzie bedzie pasowac mam dwie takie poduszki na sprzedaz w komplecie moge zrobic rabat http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/2-poduszki-silnika-1-8t-266451/ ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ---------- musisz zobaczyc jaka barwe u gory poduszki masz na jednej i na drugiej poduszcze i wedlug koloru dobrac jej twardosc jesli chcesz miec jak ori u mnie w 1.8t jest jak w temacie ktory zapodalem, po stronie wydechu czyli od pasazera mialem poduszke AVON koloru zielonego, a po lewej od kierowcy bez barwy/szarą chyba corteco - CFW ale nie wiem czyj to koncern ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ---------- juz doszedlem, lewa jest taka sama bez barwy dla 1.8t i 1.9 tdi, prawa jest innego koloru ale czy ma to wplyw na uzytkowanie? raczej w uzywanej poduszce nei sadze, prawa w AFNie jest niebieska, a w 1.8T zielona, jedyna roznica
Rekomendowane odpowiedzi