r7adek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Jak w temacie. Wymieniłem z tyłu klocki i tarcze. Lewa strona chyba nie odbija, gdyż po kilkuminutowej jeździe strasznie śmierdzi z lewej strony. Czy przyczyna może być że zacisk nie odbija i coś jest z tymi śrubami prowadnicami ?
r7adek Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Raczej normalnie bo wszystko czyściłem przy wymianie i smarowałem te prowadnice smarem miedziowym.
Dev Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 nie smaruje sie tym smarem gumowych prowadnic bo zżera gume
ryba85 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 zaciag reczny,spusc i zobacz czy dzwignia od recznego przy zacisku cofneła sie do konca,
limal19 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 mialbym poobny problemale sciagnelem linke z jednego zacisku stalo mi sie tak po wymianie klockow , a pytanie mam takie panowie tam jest jakis samo regulator hamulca recznego czy cos takiego trza go podobno popuscic i ustawic , gdzie on sie znajduje
ryba85 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 trza go podobno popuscic i ustawic pierwsze słysze.
Dev Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Regulator to taki maly plastik na dzwigni od recznego w zacisku, widac na tym zdjeciu.
Rekomendowane odpowiedzi