Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czarnuch na Kultowych REMOTEC'ACH- Nowe Foty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a dzięki dzięki :)

Opublikowano

Dla mnie to jeszcze koza:decayed::wink:

Tylne lampy ledowe są spoko ale jak już kupiłeś polifty to szkoda zmieniać.

Kierunki w błotnikach na białe, końcówki wydechu jak pół forum i jest git:naughty:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ledów nie będzie, zostaje jak jest. Kierunki zmienię na pewno, końcówki pewnie też:wink:

może wielkiej gleby tu nie ma, ale to jest daily car tylko i wyłącznie. A i tak czuć jak się kosi wszystkie garby i śpiących policjantów ;/

felgi na ostatnim zdjeciu na sprzedaż. wszelkie info na priv

---------- Post dopisany 27-09-2013 at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2013 at 11:43 ----------

profi.jpg

---------- Post dopisany 02-01-2014 at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany 27-09-2013 at 10:35 ----------

Taki o to prezent przyniósł mi mikołaj :naughty:

IMG_31122013_111650_2.jpg

IMG_31122013_111820_2.jpg

Opublikowano

widze że dotarły :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

dotarły :) niebawem wrzuce fotki jak prezentują się w aucie :decayed:

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

20140104_DSCF0456z.jpg

20140104_DSCF0458z.jpg

20140104_DSCF0460z.jpg

---------- Post dopisany 11-02-2014 at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany 04-01-2014 at 19:31 ----------

OZ Fittipaldi 5x112 8jx17 -PILNIE SPRZEDAM !!! (3967100448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pilnie sprzedam :wink: Cena do negocjacji.

---------- Post dopisany 16-02-2014 at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2014 at 14:24 ----------

Wczoraj z racji bardzo ładnej pogody wziąłem się za zaślepienie EGR. A to zdjęcia z tego co zobaczyłem po rozebraniu wszystkiego :facepalm: Wszystko zostało wyczyszczone jednak okazało się, że jedna blaszka zaślepiająca która idzie przy kolektorze jest za duża i muszę kupić nową mniejszą, która będzie pasować :wink:

dc3de83cdf9e8e19.jpg

4d1538aad41e25e8.jpg

6ec150653aa95264.jpg

---------- Post dopisany 19-02-2014 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2014 at 12:37 ----------

Przeglądając Alledrogo natrafiłem na taką aukcję: Audi A4 B5 / VW Passat B5 B5FL rozpórka przednia (3971726968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Co możecie powiedzieć o tej rozpórce? Nadaje się taka czy nie za bardzo? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiejszy nowy zakup na ten sezon :decayed: Felga Remotec A z 1988roku w rozmiarze 17x8j et25. Dodaję zdjęcia poglądowe ponieważ nad moimi zaczynam dopiero pracować. Powiedzcie w jakiej odsłonie najbardziej je widzicie? :wink: Planuję polerkę rantu w lusterko a front albo polerowany albo w kolorze np złotym i oponę na nich 205/40 :wink:

bf5c3da53c8400a655edcc504405fa8a.jpg

remotec_A.jpg

Opublikowano

Felgi fajne ale dobry naciag bedziesz musial tu zrobic i dobrze zejsc na glebie zeby smiesznie nie wygladalo :wink:

Opublikowano

fajna felga ale mała a co za tym idzie konkretna gleba musi być:wink: złoty środek dobrze wygląda

Opublikowano
  • Autor

Jaka oponę polecacie? :)

Opublikowano

powiem tak :wink:

205,40,17 bedzie dobre , ale naciagu zero

205,25,17 bedzie ladnie wygladalo ale gebe do tego bedziesz musial zrobic ladna .

ale jak kolego szukasz pierdolniecia to polecam opony 165/35/17 hehh ;D :naughty::naughty:

felgi kozak tylko szkoda ze nie 18 :D

Opublikowano

wydaje mi sie, ze 205/40 bedzie nawet spoko. Tylko tak jak wyzej- bedziesz musial solidnie zejsc na glebie zeby to wygladalo. No i kwestia jak to bedzie z tarciem o nadkola ;p

Opublikowano

Piękna fura mody na plus:)lakier pewnie ly9b to duży plus:) jak ci się jeżdzi na gwincie?????

Opublikowano
  • Autor

kaFFFar- noo szkoda że nie 18, ale w takim rozmiarze to chyba nawet nie wychodziły. Podobno 17 to rzadkość, najczęściej spotykany rozmiar to 16x9 :wink:

Jeśli chodzi o opony, pierwsza myśl - dam 195/40, ale troche ryzyko i nie chce uszkodzić kiedyś felgi... więc najprędzej 205/40 wpadnie

:eusathink: a na gwincie jeździ mi się jak na razie dobrze, w zimie oczywiście na lekko podniesionym o wiele gorszy komfort jazdy... zobaczymy jak nisko da się zejść na ten sezon:decayed:

Opublikowano

NIe lepiej szukac ori od a6?

Opublikowano
  • Autor

ale co ori od a6? chodzi Ci o felgi? :wink:

Opublikowano

nie nie:grin::facepalm:

wybacz, o rozpórke:wink:

Opublikowano
  • Autor

aa no już myślałem :P no jasne, że brałbym ori tylko tak przeglądając allegro natknąłem się na tą aukcję i ciekawości spytałem czy może ktoś miał z tym do czynienia :P ta może źle nie wygląda ale na pewno ori spełnia swoje zadanie a ta nie wiadomo :)

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

panowie, znalazłem te same felgi co zakupiłem w pięknym, czerwonym wydaniu :slina:

remotec1gem6kw54c.jpg

i już sam nie wiem....:eusathink:

Opublikowano

Szkoda, że rotor jakoś dziwnie z rantem połączony.. wygląda na 15" :decayed:

Może na aucie będzie to ciekawiej wyglądać.

Opublikowano
  • Autor

akurat zdjęcie które wstawiłem przedstawia felgi o szerokości 10 cali, więc dlatego rant może wydawać się dziwny i mogą wyglądać optycznie na mniejsze:wink: