makovic Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Panowie szukam opinii o takim specifiku: Odżywka do skóry Poorboys Leather Stuff tester Szukam środka prostego do pielęgnacji tapicerki skórzanej, nie bawię się w detailing itp., nie chce tez poświecić pól weekendu na pucowanie auta na błysk bo według mnie nie na tym to polega. Jednocześnie chce zadbać o skórę w należyty sposób za rozsądne pieniążki. Ma ktoś jakieś doświadczenia ze specyfikiem z powyższego linka? Jeśli ktoś ma do zaproponowania coś co sam przetestował i byl zadowolony niech da znać. Będę "dźwięczny". Pozdro
gelo_leczna Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Przyjacielu , zainwestuje pare groszy w coś takiego. GLIPTONE -do regularnego czyszczenia ciemnej skóry (3219287087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rewelacyjny zapaszek nowej skóry po czyszczeniu , utrzymuje się dłuuuuugi czas. Mi taki zestaw wystarczył na 6 krotne pucowanie mojej tapicerki.
Griffe Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Tak jak napisal kolega - Gliptone - bedziesz zadowolony.
makovic Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Przyjacielu , zainwestuje pare groszy w coś takiego. GLIPTONE -do regularnego czyszczenia ciemnej skóry (3219287087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rewelacyjny zapaszek nowej skóry po czyszczeniu , utrzymuje się dłuuuuugi czas. Mi taki zestaw wystarczył na 6 krotne pucowanie mojej tapicerki. A jak wygląda proces nakładania i stosowania tego cudownego środka? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
miedzikos Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Psikasz na fotel, wcierasz delikatną szczoteczka, i wycierasz do sucha fibrą.
elpiotrek Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 gliptone polecam, mam i jest na prawde ok.
pakotomasz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Też ostatnio skusiłem się na Gliptona i jestem naprawdę zadowolony. Regularnie w jakiś sposób czyściłem skórę na fotelach, ale po zastosowaniu Gliptona było widać, że jednak jeszcze sporo brudu na niej było. No i ten zapach nowej skóry też niczego sobie:decayed:
mastapi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 zna ktoś może taki preparat do skór od audi : 00A 096 306 A 020 ?
makovic Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja kupiłem colourlocka. Trochę mi czasu zeszło ale dałem radę. Z pewnością tak jak ktoś w innym wątku pisał efekt to satyna/mat. Zobaczę w poniedziałek jak będę jechał do pracy... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Armi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Moim zdaniem cleaner Colourlock Strong jest lepszy od Gliptone GT12. Sprawdzałem na bananowej skórze:whistling: Na to odżywka Gliptone i jest
makovic Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Sprawdzę może w przyszłości. Ale wychodzi ogólnie z forum ze do skóry polecane są tylko środki dwóch firm. A cała reszta na rynku to co? Kompletnie do doopy? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
melman_zyrafa Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja mogę polecić środki Furniture Clinic.
mastapi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ja uzyłem dzisiaj tego preparatu z aso i ogólnie wygląda dużo lepiej jakby nabrała świeżości , zobaczymy jak się utrzyma:wink:
blaszczuEL Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja do bieżącej pielęgnacji polecam środek Nielsen Leather Lux. Dobrze czyści skórę przy bieżącej pielęgnacji i zarazem odżywia i zabezpiecza ją. Zapach całkiem fajny choć bywa chwilami duszący. Cena do wydajności świetna! Polecam
Duch^ Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wiele osób poleca ten gliptone chyba i ja spróbuję
tomekhxc Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 chyba i ja sie skusze na gliptone:decayed:
pakotomasz Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Też długo się zastanawiałem nad zakupem Gliptona właśnie ze względu na ceną, ale się skusiłem i jestem raczej zadowolony:wink:
Piotrek81 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 wczesniej uzywalem meguiars,ale glipton ma lepsze efekty i ten specyficzny zapach:hi:
luk448 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Panowie mozecie podlinkowac jakis zestaw z Gliptona ktorego uzywacie bo widzialem kilka.I drugie pytanko na jednym fotelu ma lekko wytarta skore(kawaleczek ok 2 cm).Czy glipton jest tylko do czyszczenia czy jest takze do renowacji skory?
pakotomasz Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja mam coś takiego (+szczoteczka): GLIPTONE - najwyższej jakości środki do skóry (3670740663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi