kiler_NN Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 mam go od kilku dni ale dopiero wczoraj porobiłem foty Przyjechał z Francji ja jestem pierwszym właścicielem w Polsce Na liczniku 172 tys . ostatni wpis w bazie serwisowej audi z przed 6 miesięcy przy przebiegu 167 tys wiec wygląda na autentyczny Wyposażenie - pełna seria . Nawet nikt nigdy nie wgrał nowszego softu do RNSa Nie "odkryłem " jeszcze całego wyposażenia ale z tego co zdarzyłem zauważyć ma -Quattro !! -Alufelgi Audi 17' na oponkach 225/40 -ABC, ESP i inne -Skórzana Tapicerka, Skórzana Kierownica, Skórzana Gałka zmiany biegów -Kolorowy FIS -Automat (tylko taka opcja wchodziła w grę) -Navi RNS-E -2 Strefowy Kilmatronic -El. Szyberdach -Podgrzewane Fotele + pełna elektryka -Wspomaganie kierownicy ServoTronic -6x Airbag -Tempomat -4xEl. Szyby -Ori. zmieniarka w schowku -El. składane i podgrzewane lusterka -Centralny zamek z pilota z domykaniem Szyb/Szyberdachu -Xenon + DRL -bluetooth -czujniki zmierzchu i deszczu -czujniki parkowania, -lusterko wewnętrzne z funkcją ściemniania, -pakiet oświetlenie (czy jakoś tak to się nazywa ) -Pilot w "słoneczniku" tyle zauważyłem
srb38vx Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny dupowóz : Thumbup1: 3.0 na dzień dobry gleba bo koza fajna baza do modów
shakal Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Dobra sztuka z dobrym wyposażeniem, jak na początek coś ostatnio same 3.0 nam dochodzą na forum Tak jak Andrzej napisał gleba by się zdała. Ja bym do tego oznaczenia z klapy ściągnął i później jakieś lepsze stołki zapodał Zresztą nie zapisałeś się na forum żeby sprawdzić jaki masz rozstaw śrub i powoli będziesz coś działał. Bezawaryjności
Tommy Gun Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Dobra sztuka z dobrym wyposażeniem, jak na początek coś ostatnio same 3.0 nam dochodzą na forum Po prostu 3.0 są wspaniałe Frajda z jazdy przy umiarkowanym spalaniu jest niesamowita. Gorzej jak tylko coś pieprznie, wtedy uśmiech znika. Ale kto by się tym przejmował
kiler_NN Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 co do gleby to po moim wcześniejszym samochodzie (golf 5) który był zglebiony raczej się na to nie zdecyduje bo wiem ile to stwarza problemów na naszych pięknych drogach A mody ??? hmm na pewno będzie ich TROCHĘ planów jest duuzo zobaczymy co uda się zrealizować najgorzej zacząć a później to już nie można się powstrzymać (min to był jeden z powodów zmiany golfa na audi - zmodziłem tam prawie wszystko co się dało i pomysły się skończyły ) Tak przy okazji - z rozpiski kodów wyposażenia wyszło mi coś takiego 8K3 ODDZIELNE ŚWIATŁA DO JAZDY DZIENNEJ Z ASYSTENTEM ŚWIATEŁ MIJANIA I FUNKCJĄ "COMING HOME" co to jest ten asystent świateł mijania ?????
fafnasty Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 znaczek '4' odwrotnie przyklejony na klapie:grin: czesto widze na miescie takie cos heh
kiler_NN Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Zdjęcie nie do końca oddaje "niskość" ale już przy takiej w większych koleinach był problem No właśnie sam patrzyłem na ten napis 4 na klapie ale nie mogę wymyślić jak by go można było inaczej przykleić
kiler_NN Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 Fotele z B6 kurcze zaskoczyłeś mnie . po czym można to poznać ???
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Fotele z B6 kurcze zaskoczyłeś mnie . po czym można to poznać ??? Po oparciu w B7 górna część jest wyprofilowana.
czaki22 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 niekoniecznie z poczatku produkcji mały c zesci jeszcze z b6 , wiec wystarczy date sprawdzic na silniczkach itd w fotelach
Rekomendowane odpowiedzi