chomiczesq Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Jak w temacie. Po stronie kierowcy działa wszystko ładnie pięknie podświetlanie nóg kierowcy pasażera oboje drzwi lampki w bokach i od spodu drzwi. Ale problem jest z prawą stroną w której nie świeci kompletnie nic ani nogi ani drzwi przód i tył. Sprawdzałem żaróweczki no w drzwiach i są całe nie spalone. Patrzyłem też po bezpiecznikach po lewej stronie w desce i wszystkie też wyglądały na nie popalone. Miał ktoś może taki problem? Bo u kolegi w A6 też jest tak samo więc może to częsta przypadłość?
boban Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 U mnie było podobnie w B6 i jeszcze centralny nie działal okazało się że walnięte sa te kabelki co ida do drzwi tam gdzie się zamyka w tej gumie. Gdzieś na forum jest to dokładnie opisane. U mnie zdjąłem ta gumę wypiąłem złącze które tam jest i dwa kabelki były przetarte; zalutowałem zaizolowałem i po kłopocie...
chomiczesq Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 tak lampka na suficie działa i w daszkach przy lusterkach też... u mnie nie działają drzwi prawe przód i tył i podświetlanie nóg pod deską i pod fotelem pasażera na tył centralny i szyby wszystko działa
Fr0styyy. Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Pewnie przetarty przewód we wiązce w tym kondonie co idzie z kabiny do drzwi.
chomiczesq Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 to i dlatego nie świeciłoby na nogi z przodu i z tyłu w kabinie? czy tylko same drzwi
Fr0styyy. Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Raczej ta. A jak otworzysz drzwi to pokazuje na FISie, że są otwarte?
chomiczesq Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 w sumie nie sprawdzałem ale wydaje mi się że tak
Andrzej07 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 jak wyżej kabelkologia, kabelkologia, i jeszcze raz kabelkologia pewnie któryś z przewodów pomiędzy słupkiem A a drzwiami się przetarł,przełamał itp.
chomiczesq Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 Raczej ta.A jak otworzysz drzwi to pokazuje na FISie, że są otwarte? Wlasnie sprawdzilem. Nie wyswietla ani przodu ani tylu
Fr0styyy. Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Czyli tak jak napisałem na PW. Mikrostyk w drzwiach chyba padł
chomiczesq Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Jak dos5ac sie do tych krancowek czy jak sie to tam nazywa?
Fr0styyy. Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Może pomoże http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-czyszczenie-mikrostyku-drzwi-przednich-190569/
Rekomendowane odpowiedzi