Bieniek Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Koledzy jak jest u Was ze swiatlami mijania??Normalnie tragedia jest.Drogowie swieca elegancko,ale mijana to Tak jest w kazdym,czy u mnie jest jakis problem??
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 co masz? zwykłe żarówki?/xenon?bixenon? ja mam bixenon i nie narzekam
Wąski Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zapewne zwykłe bo faktycznie słabo świecą zmień na bixenona ,lub zakładaj hidy
Bieniek Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 Zalozy chyba xenon. CO lepiej kupic ori xenony z reflektorami czy zalozyc hidy???
YATES Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 ORI z reflektorami około 1700-2000zł, HID-y - 250-300zł,a światło praktycznie to samo. Sam sobie odpowiedz na co Cię stać.
HiRide Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 ORI z reflektorami około 1700-2000zł, HID-y - 250-300zł,a światło praktycznie to samo. Sam sobie odpowiedz na co Cię stać. hidy swieca a raczej slepia o wiele wiele mocniej i wlasnie najlepiej co im wychodzi to oslepianie jadacych z przciwka najgorzej jak montuja je dresy calibry i golfy nie maja pojecia ze stwarzaja tylko zagrozenie na drodze i do tego budza politowanie
YATES Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Ale jak HID-y sa dobrze ustawione i zamontowane w dobrej lampie soczewkowej przystosowanej do D2S np. Valeo to chyba nie ma większej różnicy w świeceniu od Ori.
Iverson Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Ale jak HID-y sa dobrze ustawione i zamontowane w dobrej lampie soczewkowej przystosowanej do D2S np. Valeo to chyba nie ma większej różnicy w świeceniu od Ori. dokładnie, co to za porównanie audi do opla , ja miałem depo D2S pod xenon i jest gites nikt się nigdy nie czepiał.
YATES Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Ktoś kto w przeszłości ( jak nie było jeszcze na rynku na tak wielką skalę tanich HID-ów ) dał za ori 2-3 tys zł zawsze będzie twierdził ,że nie ma to jak oryginalne xenony. Ale dziś możemy sobie kupić juz za 250-270zł HID-y i nikt kto nie zaglądnie nam pod maskę nie rozpozna czy to ori czy HID. Pomyśli sobie - Audi pożądna marka to napewno są ori xenony od nowości. Oczywiście przyznam zwolennikom oryginalnych xenonów rację,że są lepsze ale zadajmy sobie pytanie o ile lepsze ?? Cena wskazuje,że powinny być dziesięciokrotnie lepsze ale tak chyba nie jest patrząc na sprzedaż HID-ów chociażby na allegro. Jest tam tego jak piasku na pustyni.
grzes1150 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 A co myślicie o włożeniu HID-ów do lamp bez soczewki ??? Mowa tu o H4 i HID-y nazywane są bi-xenonami. Lampy mam jak nówki wiec może???...
pawelc Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zrób tak ja mam :gwizdanie: a będzie waskipl, małe pytanie?.. masz hidy , czy xenony?... ..
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zrób tak ja mam :gwizdanie: a będzie waskipl, małe pytanie?.. masz hidy , czy xenony?... .. Ja mam i bi orginały i hidy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi