Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak Zaślepić EGR w 1.9 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj podejde do garazu i zmierze dlugosc tej flanszy jak bedzie za dluga to sie zwroci sprzedajacemu lub wymieni na taki jaki ma byc, ale mysle ze bedzie ok:wink: montowac bede w przyszlym tyg. tylko musze znalesc chwilke czasu i wypalic palnikiem kolektor....

Opublikowano

Ja wczoraj zakładałem taką flanszę do AFNa, jest za długa trochę o jakieś 2-3 cm, ale jej nie skracałem. Odkręciłem tą plastikową rurę z dolotu, złożyłem ją z flaszą tj ma być i wywierciłem otwór w mocowaniu i przykręciłem. Wszystko jest cacy :decayed:

Opublikowano
Ja wczoraj zakładałem taką flanszę do AFNa, jest za długa trochę o jakieś 2-3 cm, ale jej nie skracałem. Odkręciłem tą plastikową rurę z dolotu, złożyłem ją z flaszą tj ma być i wywierciłem otwór w mocowaniu i przykręciłem. Wszystko jest cacy :decayed:

wrzuć fotkę jak to się prezentuje u Ciebie

Opublikowano
  • Autor

Wstaw foty ułatwisz rozeznanie innym

Opublikowano

to kolektor od AWX'a do AJM'a podejdzie bez zadnego problemu i dodatkowego modzenia? bo mam jedną wątpliwosc min co to jest

awx.jpg ??

Opublikowano
  • Autor

Kolego szanowny to jest standardowy kolektor do AFNa zdaje się że z mojego poprzedniego autka a że wymieniałem turbinę na tą z AWX to go pomalowałem a to co zaznaczyłeś to jest zawór EGR właśnie :hi:

Opublikowano

u mnie w ajm;ie troche jesty w innym miejscu i dopiero teraz zauważyłem :kox: a tak btw. kolektor od Awx'a podszedł by do Ajm;a? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Oj kolego tu ci nie pomogę bo w żuciu nie miałem do czynienia z AJMem nawet zdjęć nie widziałem u nas same AFN do okoła :wink: to byś musiał pytać Kowiego bo on wyżej rangą i doświadczeniem odemnie ale pewnie się tu wypowie jak wpadnie. On kompetentny w tych tematach :hi:

Opublikowano

dsc04698s.jpg

jak na moje powinien pasować.

Opublikowano
  • Autor

E no to się chyba wyjaśniło bardzo podobne do siebie są :hi:

Opublikowano

mi sie zdaje ze gdzis na forum czytalem ze pasuje, ale musisz poszukac:wink:

Opublikowano

nawet zawór egr podobny

Opublikowano
  • Autor

Już jest bliżej niż dalej :naughty:

Opublikowano

tak panowie to bedzie to samo ;) tylko ze od AWX nie ma szpilki do przykręcenia obudowy silnika :Dczyli trzeba nacelować i wywiercic :D albo na jako dobra poxyline przykleic :D

Opublikowano
  • Autor

Za te pieniądze lepiej nie będzie

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ----------

:wink:

Opublikowano

heh co racja to racja :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja swój kupiłem za 20 + przesyłka więc narzekać nie mogę :wink:

Opublikowano
  • Autor

E no to pewnie że tak spawy są krzywo po za tym to jest tablica piszesz i targujesz tylko dużo nie przeciągaj najlepiej dzwoń żeby ci ktoś tego nie zgarnął z przed nosa :hi:

Opublikowano
:evil2: