Fiury Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Witam, muszę wymienić rozrząd w swojej a4 lecz mój mechanik trochę mnie przeraził gdyż po wstępnej wycenie okazało się że mój AJL ma trochę inną hydraulikę i koszt części + robocizna wyszła nam 1600zł. Trochę mnie to zdziwiło gdyż w silnikach 1.8T 150km cena była by prawie o połowę niższa. Jeśli ktoś robił rozrząd w AJLu to proszę o jakieś wskazówki co do części i polecanych marek.
Dev Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 zmień szybko mechanika AJL ma taki sam silnik jak AEB dwie rolki, pasek i napinacz jeżeli chcesz grzebac w hudraulice to musiałbyś smieniac jeszcze napinacz i łańcuch oraz wszystkie popychacze ale to i tak nie wyjdzie 1600zł
Fiury Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 mechanik sprawdzał w swoim magicznym programie i podobno napinacz się trochę różni. A jesteś w stanie Kolego polecić mi jakiś dobry zestaw?
Dev Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 daj sobie spokój z tym baranem pasek Conti, rolki Febi, INA, SKF do wyboru do koloru uderz do naszego forumowego Kolegi Dzik-a, sprzeda Ci jak dla siebie
Fiury Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 Dzięki, na pewno odezwę się do Kolegi Marcina w tej sprawie
Rekomendowane odpowiedzi