Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy koncówki wtrysków??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy planuje wymienić w swoim a4 b5 silnik 1Z koncówki wtrysków na 216... jakiej firmy polecacie oprócz najdroższego bosha? Jest cos tanszego,dobrego i sprawdzonego???? Prosze o rady..

Opublikowano
Koledzy planuje wymienić w swoim a4 b5 silnik 1Z koncówki wtrysków na 216... jakiej firmy polecacie oprócz najdroższego bosha? Jest cos tanszego,dobrego i sprawdzonego???? Prosze o rady..

fratelli bosio, polecane, sprawdzone końcówki:

SPORTOWE Wtryski 216 FRATELLI BOSIO 1.9TDI DZISIAJ (3204512501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

czytałem ze firady robią się coraz lepsze, ale ile w tym prawdy?

Opublikowano
czytałem ze firady robią się coraz lepsze, ale ile w tym prawdy?

podobno... na pewno nie są tak popularne i pewne jak Fratelli :wink:

Opublikowano
  • Autor

Czyli te 7 diesel do mojego 1z by sie nadawały i posmigam na nich troche dluzej?? A cene znacie może tych koncowek z tej firmy? I te koncowki są w komplecie z iglicami itp???

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz to może uda Ci się kupić 0.216 Boscha za 600zł . Mi się udało takie kupić :D choć niektórzy z forum mówili że to podróba a ten co mi zmieniał końcówki powiedział że ori także różne są opinie .

Zrobiłem już na nich 15tyś km na AFN bez korekcji programu moc lekko wzrosła no i spalanie spadło .

Opublikowano

ja polecam filatelli bossio ..(ale trzeba uwazac, bo by la wadliwa seria i małokto sie do tego przyznaje) musisz za nie dac w okolicach 700żł i odsyłasz swoje (mówie o zregenerowanych na nowych koncówkach)

Opublikowano

Czyli co samych końcówek się nie kupi? Bo kurde chyba mi wtyskiwacze padają co nie jest jeszcze stwierdzone ale mam pogłębiający się problem z autem co opisałem w innym wątku ale do rzeczy.

Myślałem żeby kupić końcówki Fratelli i dać pompiarzowi żeby mi je wsadził na starych obsadach :wink: ewentualnie rozkopać auto i oddać stare wtryski do wymiany końcówek

Opublikowano

a te chinskie bosche ile wytrzymaja?

Opublikowano

A jak cenowo stoi Firad? Podobnie jak FB czy droższe są?

Opublikowano
moze nawet tansze a lepsze

aż poszukam z ciekawości :decayed:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

216 na alledrogo nie ma ale znalazłem same końcówki 230 za 210zł :naughty:

Opublikowano

przeciez firad nie robi 216....

Opublikowano
bo tego nie znajdziesz w allegro i wogóle nie znajdziesz bo trzeba znac oznaczenia których ci nie podam :evil:

skubany :decayed:

Opublikowano
katalog jest dostepny u wujka google :) i wszystko tam pisze :wink:

aha chyba że tak bo trafiłem jedynie na stronę producenta gdzie było napisane o jakiejś płycie z katalogiem :decayed:

Opublikowano

aha chyba że tak bo trafiłem jedynie na stronę producenta gdzie było napisane o jakiejś płycie z katalogiem :decayed:

Tomek, nie sugeruj sie tym "pseudo specjalistą" z posta wyżej Twojego, poczytaj jego posty i watki w ktorych sie udziela i bedziesz wszystko wiedział ;) Odezwij sie do muszka.d albo do Cowboya to Ci doradza i sprzedadza bo maja towar dostepny :wink:

Opublikowano

Tomek, nie sugeruj sie tym "pseudo specjalistą" z posta wyżej Twojego, poczytaj jego posty i watki w ktorych sie udziela i bedziesz wszystko wiedział ;) Odezwij sie do muszka.d albo do Cowboya to Ci doradza i sprzedadza bo maja towar dostepny :wink:

Spoko Daniel :wink: dzięki za info :wink: znamy się ze zlotów to Ci wierzę co do tamtych dwóch kolegów :wink: jeśli będe pewien co się schrzaniło to napiszę gdzie trzeba po części bo już mnie szlag trafia z tym moim parchem :decayed:

Opublikowano

Dobra nie róbmy OT jak się wreszcie dowiem co mojemu parchowi dolega to będe myślał dalej co robić

Opublikowano

tylko bosch i nie sama koncowka a zestaw naprawczy ok 950 zł za 4 komplety to wcale nie jest tak drogo:decayed:

Opublikowano

tylko bosch i nie sama koncowka a zestaw naprawczy ok 950 zł za 4 komplety to wcale nie jest tak drogo:decayed:

można mieć taniej po wysokich rabatach i dla znajomych 1 zestaw 799zł czyli 4szt wtryskow bosch .

super rabaty masz