cys Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Witam Zabieram sie do regenneracji skórzanych kubełków. Po zabiegu chce zamienić tapierke między prawy a lewym fotelem, abo miejca po regeneracji były jak najmniej narażone na uszkodzenie. Ciekawi mnie jak ma się sprawa z poduszkami, nie chodzi tu o same wszywki z info, tylko czy w miejscach gdzie są boczne poduszki, są jakieś różnice w szwach czy budowi tapicerki? Ktoś wogule przeprowadzał taką operacje? ---------- Post dopisany 24-05-2013 at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany 08-05-2013 at 16:47 ---------- Nikt nic nie wie?
sokal Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Nie widziałem nigdy tapicerki z miejsca poduszki od wewnątrz, ale wydaje mi się że ona ma w tym miejscu jakieś a'la "nacięcie" które się poddaje przy wystrzale poduszki, tak samo jak w kierownicy masz poduszkę, niby nic nie widać ale jak poduszka wystrzeli to ta zaślepka na kierownicy poddaje się wystrzałowi w określony sposób. Z tym że to tylko moje domysły
grippen Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Nie widziałem nigdy tapicerki z miejsca poduszki od wewnątrz, ale wydaje mi się że ona ma w tym miejscu jakieś a'la "nacięcie" które się poddaje przy wystrzale poduszki, tak samo jak w kierownicy masz poduszkę, niby nic nie widać ale jak poduszka wystrzeli to ta zaślepka na kierownicy poddaje się wystrzałowi w określony sposób.Z tym że to tylko moje domysły Dokładnie tak piszesz a przecież jak przełoży z prawej strony na lewą to te szwy będą po przeciwnych stronach więc na pewno poduszka nie wystrzeli tak jak powinna. Kiedyś przypatrywałem się i tak jak Sokal pisze szwy w miejscach poduszek są inne takie cieniutkie tak aby podczas strzału rozerwało ten szew więc nie kombinuj
cys Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Właśnie o takie info mi chodziło. Też tak myślałem że szwy w miejscach poduszek są osłabione, ale dla pewności chciałem zapytać. Czyli zostaje jak jest. Dzięki za info panowie
Reggi Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Szwy są robione cieńszą nitką w miejscach gdzie są poduszki
Rekomendowane odpowiedzi