_Solar_ Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 witam mam maly problem ze swoim autkiem mianowicie padlo mi immo.Chce wymienic immo i tu mam takie pytanie czy jak kupie caly zestaw ( stacyjka kluczyki puszka z immo i wkladki drzwi) z audika benzyniaka i zamontuje u siebie to czy wszystko bedzie grac czy musze szukac zestawu z silnikiem diesla ?? pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Będziesz jeszcze musiał zrobić dopasowanie komputerem. Możesz też kupić samą puszkę immo, jeśli dadzą ci kod PIN do niej.
dziku Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Będziesz jeszcze musiał zrobić dopasowanie komputerem. Możesz też kupić samą puszkę immo, jeśli dadzą ci kod PIN do niej. Albo kupić samą puszkę immo + VAG Tacho i samemu zczytać PIN
_Solar_ Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Opublikowano 20 Lipca 2008 sama puszke immo wraz z kodem (czyli ta pestka ktora siedzi w kluczyku ) wymienilem.Zrobilem wagowanie i dalej zero reakcji i jestem w drastycznej sytuacji bo nie wim co dalej robic
szogun0 Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Kod to nie pestka w kluczyku, mylisz pojęcia. Zrób jeszcze dopasowanie. A jak nie pójdzie to przyholuj do mnie
Rekomendowane odpowiedzi