krzysztof_waldi Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Witam. Jaką firmę polecacie do wymiany wyświetlacza FIS? Mam dwie na uwadze: ACEEF - 300pln 1 rok gwarancji Aceef NAPRAWALICZNIKÓW.PL - 350pln 2 lata gwarancji Naprawa liczników Audi | Naprawa liczników i wyświetlaczy Audi BMW Mercedes Renault - Cała Polska Może ma ktoś już sprawdzone te firmy? Proszę o jakieś opinie. Która oferta jest lepsza?
marda16 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Ja swojego Fisa wysyłałem do Aceef ,dobry kontakt wszystko ok......
Aron21 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 również mogę polecić firmę Aceef , naprawiali mi wyświetlacz ( przerwane było 80% lini ) fakt wytrzymało mi to ponad pół roku gdyż wywaliło mi 2 linie które są i znikają ;d ale to tylko dlatego że już ktoś przy liczniku grzebał wcześniej i zrobił miazgę O tym fakcie zostałem ładnie telefonicznie poinformowany przez Aceef ale mimo to mam na to gwarancję i jak dzwoniłem i informowałem firme o tym fakcie Pan Krzysztof poinformował mnie że mogę mu go wysłać na gwarancje i to naprawi , także duży + dla owej firmy
brzuzio Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 ja już rok po naprawie w aceef i odpukać wszystko ok.
Dragon30 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 jaki czas całkowity takiej wymiany? mówimy o czasie od momentu wysłania licznika (zegarów) przeze mnie do nich do momentu odesłania przez w/w firmę licznika
marda16 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 jaki czas całkowity takiej wymiany? mówimy o czasie od momentu wysłania licznika (zegarów) przeze mnie do nich do momentu odesłania przez w/w firmę licznika te 4 dni musisz liczyć...
Kamil457 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 ja sobie w A6 C5 sam naprawiałem. Już ponad rok jest ok. Przy okazji zmiana podświetlania na białe
marda16 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 no nie każdy jest szpecem jak Ty, miałeś szczęście u mnie poszło coś grubszego i zapłaciłem 300zł
krzysztof_waldi Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 WItam. Licznik naprawiałem w firmie: NAPRAWALICZNIKÓW.PL Częściej bywam w tamtych stronach a wolałem go zawieść i odebrać osobiście. Wykonanie jak i działanie jak najbardziej OK. Wymieniłem na nowego FIS`a 2 lata gwarancji Koszt 350 PLN
Rekomendowane odpowiedzi