Buncorek Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 elo Pany, mam do kupna skórzane fotele i kanape od avanta tylko tyle że ja mam sedana w przedlifcie, i takie pytanie czy ciężko będzie je zamontować? gość od którego je kupuje też ma sedana w przedlifcie i podobno tylko z tyłu trzeba do blachy od strony bagaja trzeba je przykręcić proszę o jakieś porady
shakal Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Jest gdzieś na forum wątek o tym Dokładniej poszukać.
marjon Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 ale masz skladana kanape i chcesz zmienic na sztywna?? napisz cos wiecej
Buncorek Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 składana jest w avancie a ja mam sztywkę w sedanie ale już obmyśliłem że na wkręty ją do blachy przykręcę od bagaja strony i będzie gitest a przód wchodzi łeb w łeb:decayed:
marjon Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 wez od razu zrob to porzadnie bo zobaczysz ze bedziesz zalowal http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-afn-wymiana-tylnej-kanapy-skladana-181301/ raptem kilka godzin roboty:wink:
Buncorek Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Twój post bardzo mi pomógł i dał do myślenia jak można to fajnie rozegrać, na pewno skorzystam z Twoich rad:thumbup1:
Rekomendowane odpowiedzi