Kodzak33 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Witam, Pewnego czasu zauważyłem, że mam taką opcje w mmi jak przetw. reflekt. Czy mógłby mi ktoś dokładnie wytłumaczyć o co chodzi w tym, a przede wszystkim jaka będzie różnica po załączeniu tego. Dodam, że w instrukcji obsługi nie mogę nic znaleźć na ten temat, dorzucam fotki dla jasności tematu.
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 hm nie jest coś w kontekście konwersji na Anglię ?
wrclaguna Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Niestety Masz niepoprawne Polskie MENU w aucie Jest to tzw. Tryb turystyczny
lukas309 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Reisen KOMFORT tzw. :) poczytaj instrukcje polega on na zminimalizowaniu oslepiania jadacych aut z naprzeciwka a polepszeniu doświetlenia pobocza - producent zaleca korzystanie z tej opcji ruchu prawostronnym :)
Kamyk Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Reisen KOMFORT tzw. :) poczytaj instrukcje polega on na zminimalizowaniu oslepiania jadacych aut z naprzeciwka a polepszeniu doświetlenia pobocza - producent zaleca korzystanie z tej opcji ruchu prawostronnym :) cos mi dobrze switalo, ze tak powiem ...
Kodzak33 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Niestety Masz niepoprawne Polskie MENU w aucie Jest to tzw. Tryb turystyczny Mógłbyś wyjaśnić o co dokładnie chodzi z tym menu turystycznym? ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Reisen KOMFORT tzw. :) poczytaj instrukcje polega on na zminimalizowaniu oslepiania jadacych aut z naprzeciwka a polepszeniu doświetlenia pobocza - producent zaleca korzystanie z tej opcji ruchu prawostronnym :) To rozumiem, że lepiej z tego nie korzystać? Nic mi to nie da?
Rekomendowane odpowiedzi