elpiotrek Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 czesto Ci sie to pojawiało? czy jak juz sie stalo to tak bylo ciągle? bo u mnie pojawia sie sporadycznie....
Dev Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 U mnie dwa razy juz sie odezwał. Kupilem nowy i czekalem na trzeci raz. W sobote podmienilem i z glowy
Radoskur Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Opublikowano 15 Maja 2013 no u mnie tez tak 2 razy sie pojawilo . . .
seefahrer Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 ja jeszcze nie wymienialem ale braciak juz robił ta sama przyczyna .
Radoskur Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Opublikowano 15 Maja 2013 chyba wszystkich nas to czeka . . . ;p
ddeexx Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 U mnie poleciał przez cieknącą uszczelkę pod deklem - świece stały w oleju i były przebicia. Sprawdzić czy to moduł czy cewki można za pomocą Vag-a sprawdzając na którym cylindrze wypadają zapłony a następnie zamieniając cewki miejscami i sprawdzając czy wciąż na tym samym cylindrze.
Rekomendowane odpowiedzi