GermanStyleA4 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Witam Mam problem znany zapewne nie tylko mi, otóż posiadam lampy zespolone po lifcie z przodu i troche sie już one wysłużyły (zmatowiały odblaski, oraz klosze lamp). Moim drugim problemem jest to, że nie wiem co z tym dalej zrobić. Czy oddać odbłyśniki do regeneracji i klosze do polerowania czy lepiej odrazu zmienić lampy na nowe ?? Odrazu zaznaczam iż nie mogłem doszukać się podobnego tematu w którym moje wątpliwości zostały rozwiane.
Szarik Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Napisz do kolegi Gwerty napewno cos doradzi.
GermanStyleA4 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 Chyba jednak zdecyduje sie na wymiane Jaki zamiennik polcacie ?? tak żeby nie odstawał jak te całe angel eyesy itp
Marc!n Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 depo, FK Ja na twoim miejscu klosze bym spolerował a soczewka out i rezał bixa
GermanStyleA4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zamówione Depo Jak już zaświecą to sie pochwale ---------- Post dopisany 20-06-2013 at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany 18-06-2013 at 23:33 ---------- Lampy zmienione pasują idealnie została jeszcze tylko regulacja.. No to tak jak obiecałem to sie pochwale teraz Tak było przed: No i teraz po : (przy okazji została założona nowa instalacja do lamp) Teraz w lampach są żarówki H7+H7 TYPE R (niebieskie) i Led na postoju W5W biały wszystko to bardzo ładnie razem wygląda koszt takich lamp z żarówkami to 430 zł Efekt.. sami możecie zobaczyć Pozdro
Gwerty Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Co nowe to nowe nowe na poł roku:) w depo i tycach szybko sie wypalają odbłysniki soczewki. najwazniejsze ze jestes zadowolony o to chodziło.
tomek71wzw Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Co nowe to nowe nowe na poł roku:) w depo i tycach szybko sie wypalają odbłysniki soczewki. najwazniejsze ze jestes zadowolony o to chodziło. co to znaczy szybko? rok, dwa, pięc?
beny. Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Tak jak kolega gwerty napisał "nowe na pół roku". Depo i TYC mają ładne wykończenie, ale na czymś musieli oszczędzać by było o ponad połowę taniej od oryginalnych. Znajomy wymienił na Depo i po roku czasu świeciły jak valeo po 10latach. Osobiście poczekałem, uzbierałem hajsiku i kupiłem oryginalne nowe.
GermanStyleA4 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Narazie jestem zadowolony świecą bardzo ładnie i nie moge narzekać a jak długo to sie już zobaczy
Rekomendowane odpowiedzi