Trzesio Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam Czy jest sie czym przejmowac? Gdzies wyczytalem, ze to normalne i przy niewielkich ilosciach nie ma problemu Dodam jeszcze, ze olej w normie
Fazii Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 WitamCzy jest sie czym przejmowac? Gdzies wyczytalem, ze to normalne i przy niewielkich ilosciach nie ma problemu Dodam jeszcze, ze olej w normie niema się czym przejmować, to w zasadzie norma
A4-Tomek Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Też mam zeciora i u mnie też olej jest w dolocie po prostu turbina bierze olej i puszcza go w dolot niestety. Ja mam na dodatek rozszczelniony IC i mi się smarka na dole
mat994 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Coś się dzieje z turbem nie powinno być tam oleju
pastaldo Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 nie koniecznie musi być to wina turbiny, bo z odmy tak się dostaje mgiełka olejowa. Jeśli jest go tam więcej jak pół kieliszka do czystej to bym się wtedy zaczął bać a tak to luz.
Rekomendowane odpowiedzi