Opublikowano 23 Maja 201313 l Witam Kto teraz "jaka firma" robi solidne i przystępnie cenowo zegarki ? Kiedyś miałem Casio MTP-1123, byłem z niego megazadowolony... bransoleta nie ciągnęła włosów... podświetlany był spód tarczy... zegarek prosty bez udziwnień.. Niestety mechanizm analogowy powiedział i nie ma części... Później (2010) dorwałem też zegarek Casio (modelu nie pamiętam) ale to już nie było to... Teraz myślałem nad Atlantic'kiem. Cena tak do 400PLN.
Opublikowano 23 Maja 201313 l Klub Miłośników Zegarów i Zegarków kolego podałeś link do forum gdzie rządzi " kłalita" i w kwestii zegarka do 400 zł niewiele ktoś pomoże.. Cabanmat .. musisz zadać sobie pytanie co chcesz .. - zegarek kwarcowy, mechaniczny czy automatyczny ? - używany czy nowy ? - pilot, diver, garnitur, sportowy czy jakiś vintage ? - jaka średnica nadgarstka ? - pasek czy bransoleta ? - jaka średnica koperty bez koronki ? Za 400 zł kupisz dobry zegarek chińskiej firmy, nawet z automatycznym mechanizmem, wykonany z dobrych materiałów. Możesz kupić też używanego " noworuska " ( Poljot, Vostok ) w dobrym stanie.
Opublikowano 23 Maja 201313 l Autor Coś na tel styl... ważne aby bransoleta nie ciągnęła włosów i żeby miał illuminator (podświetlaną tarczę)
Opublikowano 24 Maja 201313 l Adriatica - Naręczne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do wyboru do koloru.. Fajny Bisset z kalendarzem.. MĘSKI ZEGAREK SZWAJCARSKI BISSET BSPC71 KALENDARZ (3250321565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co do tej kwoty kupisz to Casio, Timex, Bisset, Adriatica, Seiko ew. J. Springs , Lorus, dołożysz stówkę to i Orienta wyhaczysz
Opublikowano 24 Maja 201313 l cabanmat - jak napisał Reggi określ się najpierw, czego oczekujesz po zegarku:wink: bo po dwóch wytycznych, które podałeś wyżej to ciężko. Za 400PLN wybrał bym coś z niskiej półki SEIKO, Orient, lub Casio - bardzo solidne Japończyki, które posłużą długo, o ile będziesz o nie dbał. Nie wiem, czy ten illuminator jest dla Ciebie priorytetem, ale wolał bym coś z dobrą lumą na wskazówkach i indeksach, bo zegarek pseudo EDC, jaki pokazałeś z illuminatorem wygląda lekko bazarowo Podaj no trochę suchych preferencji, obwód nadgarstka, itp. Do czego ten zegarek będziesz nosił, czy masz to zwyczajnie w nosie i nie przykładasz uwagi:decayed: (np nosisz G-Shock'a do gajeru)
Opublikowano 24 Maja 201313 l Wydaje mi się , że to ma być po prostu czasomierz ..bez zbędnego spuszczania się nad dizajnem
Opublikowano 24 Maja 201313 l A tak na marginesie, Klub Miłośników Zegarów i Zegarków - od siebie polecam, bo można się naprawdę wypaczyć i dużo dowiedzieć E tam kłalita - pomogą i w kwestiach niższych cen
Opublikowano 24 Maja 201313 l na co dzień Diesel 1273 do garniaka : Festina 16573 obydwa w granicach 500 - 600 pln za sztukę .
Opublikowano 24 Maja 201313 l A tak na marginesie, Klub Miłośników Zegarów i Zegarków - od siebie polecam, bo można się naprawdę wypaczyć i dużo dowiedzieć E tam kłalita - pomogą i w kwestiach niższych cen Wolę ChinaWatches dobry klimat i nikt się nie unosi jak zobaczy chiński zegar ze skrupulatnie podrobionym werkiem Wszelkie Diesle i Fossile bym sobie darował bo to zegarki " modowe"..jak otworzyłem swojego Fossila to śmiałem się a z pół godziny z " mechanizmu".. płacisz tak na prawdę za skórzany pasek i ładną stylizację koperty ( mój Fossil kosztował ponad 500 zł..teraz wolałbym dołożyć i kupić sobie Komandirskiego w kwarcu ) .
Opublikowano 24 Maja 201313 l Autor Szukam coś dla siebie, 20 lat, ważną dla mnie opcją jest podświetlana tarcza i żeby bransoleta nie ciągnęła włosów...
Opublikowano 24 Maja 201313 l Autor Lorus jest Made in China ? Ale nawet nie głupie te Lorusy... nawet mi się podobają Ale jak są Made in China to odpada... Np. celowałbym w ten model ale z tego co widzę nie ma podświetlenia ? LORUS RT399AX9 E-ARTTIME 2L GW PL ZIBI +KUBEK (3203373353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kurde żeby miał podświetlenie i ja go biore
Opublikowano 24 Maja 201313 l Adriatica - Naręczne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do wyboru do koloru.. Fajny Bisset z kalendarzem.. MĘSKI ZEGAREK SZWAJCARSKI BISSET BSPC71 KALENDARZ (3250321565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co do tej kwoty kupisz to Casio, Timex, Bisset, Adriatica, Seiko ew. J. Springs , Lorus, dołożysz stówkę to i Orienta wyhaczysz fajny jest, dobrze że tu zajrzałem
Opublikowano 24 Maja 201313 l Sprzedam nowy zegarek Wrocław ? Tablica.pl Ma być sportowy czy elegant ?
Opublikowano 24 Maja 201313 l Jak miałem te 20 lat to nosiłem adriatice. Mam go dalej w szufladzie. Leży sobie spokojnie.. Zdjęcie robiłem kalkulatorem teraz.