Arturoo Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 to byłby specjalne odciski butów żeby było widać że oryginalne Mogę załączyć foty ? Filmik ? wysłane z one v
siemian Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 nie ...(bo zrobie to co mnie ten billboard namawial na wjezdzie do bielska )
Arturoo Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 jak to mówią na podbeskidziu.......spoczko
akjam Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Coś słyszałem na mieście o nowym modzie ale na żywo jeszcze nie widziałem. Gratki nowego oświetlenia!
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 :hi:dzięki ...no coś tam widać teraz
kudalty66 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 :hi:dzięki ...no coś tam widać teraz oj Artur, przechwalasz się ale chyba ja tez się skuszę,. tylko u mnie kosztów mniej i roboty też,.
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 :hi:dzięki ...no coś tam widać teraz oj Artur, przechwalasz się ale chyba ja tez się skuszę,. tylko u mnie kosztów mniej i roboty też,. No po tajności całkowicie......nic sie nie zastanawiaj .... wysłane z one v ---------- Post dopisany 21-10-2013 at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2013 at 23:00 ---------- będzie przymiarka
horny devil Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW siemian robił jesienne wietrzenie magazynów
horny devil Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW siemian robił jesienne wietrzenie magazynów A ja szukam w dobrym dukacie
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW siemian robił jesienne wietrzenie magazynów A ja szukam w dobrym dukacie To sobie z kartonu wytnij, będziesz mieć po taniości
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW siemian robił jesienne wietrzenie magazynów Do przymiarki mu wziąłem wysłane z one v
horny devil Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW siemian robił jesienne wietrzenie magazynów A ja szukam w dobrym dukacie To sobie z kartonu wytnij, będziesz mieć po taniości Z kartonu to tylko taki "tjuning" Napisałem raczej w odniesieniu do pewnego zakupu a nie taniego szajsu z hiperdurmegaaludrutu Już nie raz wpakowałem się w bagno z niewiadomego pochodzenia
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW Śruby...hmmm...o sklep pytaj Hammera..w Bielsku jak pamiętam.... Te z fotki to 15mm...można zawsze je przetoczyć wysłane z one v
siemian Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 10mm?? Masz takie rzeczy do pochytania ze śrubami?? Może być na PW siemian robił jesienne wietrzenie magazynów A ja szukam w dobrym dukacie To sobie z kartonu wytnij, będziesz mieć po taniości Z kartonu to tylko taki "tjuning" http://i725.photobucket.com/albums/ww253/TomD0181/cardboard_tuning.jpg Napisałem raczej w odniesieniu do pewnego zakupu a nie taniego szajsu z hiperdurmegaaludrutu Już nie raz wpakowałem się w bagno z niewiadomego pochodzenia no i sam sobie odpowiedziałeś... to zdecyduj się albo jedno albo drugie. Znamy już takich na forum co oszczędzali i kupowali 'okazje"... Mnie niestety na oszczędzanie nie stać. Wole kupić raz coś porządnego drożej niż szajs taniej... Hammerek Ci dobrze napisał... chcesz tanio zrób sobie z kartonu... Jeszcze rozumiem jakbyś chciał przyoszczędzić na dyndających świecących pluszowych kostkach do gry wieszanych na lusterko ale dystnase... chłopie to jest bezpośrednio z Twoim bezpieczeństwem związane...
horny devil Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ale pany ja nie napisałem że chcę oszczędzać Chyba źle mnie zrozumieliście
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 Spoko luz.. nie stresuj sie ... wysłane z one v
SebaMC Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Widzę experotwa spina 100% zluzujcie zwieracze Też szukam 15mm które weszłoby na piastę B5, bo już jedne mi się uciachały
siemian Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Widzę experotwa spina 100% zluzujcie zwieracze Też szukam 15mm które weszłoby na piastę B5, bo już jedne mi się uciachały widać że też przykładasz dużą role do bezpieczeństwa... :facepalm: i Ty mi sie każesz luzować...
Rekomendowane odpowiedzi