ucho.77 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Z tego co Artur ostatnio mówił to kupiec jest tylko auto dalej w świecie stoi Edytowane 23 Grudnia 2014 przez ucho.77
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 ciekawe czy dojechał wczoraj nazot do doma
H4mm3R Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dojechał i spalanie poniżej dychy miał
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 no padlinka wróciła do sjz....tempem emeryta ??hmm........ ...ułoży się wszystko i zobaczymy spalanie poniżej normy .....dziwne ....??? ale to zasługa kudłatego PS.Nie bałem się
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wszelki Duch Pana Boga Chwali !!!!! juz myślałem ze (tfu) nie żyjesz....
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 ku niezadowoleniu większości....jednak dalej zerwałem umowę i jestem wolny...będzie czas na nadrobienie wszelkich zaległości
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 D.... sobie nie zawracaj, nie ma co sie przejmować ani o tym myśleć.
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 arurku kiedy jakieś mody ?? Nie żeby coś ale... nigdy w życiu czegoś takiego....
ucho.77 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 +1 W końcu ile może być esej w gnoju
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Szkoda złomu dokładać....potem to nie ruszy z miejsca
kudalty66 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Artur jak to zerwałeś umowę??? bezrobotny bedziesz??? jakos nie chce mi sie w to wierzyć,. wciąż czekam na dokładniejszy opis jak padlinka chodzi, moja też dziś ożyła, ale łatwo nie było, jakoś moja cierpliwość do 2.5 potrzebuje odpocząć
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) od jednej pracy mam wolne .....i tak długo się to ciągło ....jutro jadę do Krakowa dopełnić formalności padlinka chodzi....olej jest...płyn w zbiorniczku wyrównawczym czysty........ten we wspomaganiu znowu jest brązowy ....nie wiem co jest z tym układem...zgnity cały ,czy co ?? ehhhh w poniedziałek znowu przepłuczę układ silnik dostał dziś trochę mixolu do paliwa....jakby się wyciszył....ale może mi się wydaje ...trochę muszę pojeździć ....na razie jakieś razem z drogą powrotną to koło 1100 km zrobiłem korekta mu potrzebna bo zbieranina gratów taka ,że aż się prosi ..... tak sobie myślałem,że teraz jak bym chciał coś dokupić do silnika to najpierw do Ciebie muszę dzwonić Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi