Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) W centralnym ,blok 35 dodawałem +4 do cyfry, ktora sie wyswietlala ...wysłane z lteDo górnej cyfry(zapisz ja przed kodowaniem) ,ktora sie wyswietla dodaj +4 i potwierdzić wysłane z lte chwila ciszy i w końcu po....wielu wielu miesiącach zamontowany kolorowy zestawik Edytowane 7 Lutego 2015 przez Arturoo
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) wysłane z lte Edytowane 7 Lutego 2015 przez Arturoo
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Co prawda z różnicą kilku dni zestaw wkładamy ...ale w końcu wysłane z lte Edytowane 7 Lutego 2015 przez Arturoo
horny devil Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Co prawda z różnicą kilku dni zestaw wkładamy ...ale w końcu wysłane z lte hamować jest czym to teraz...
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 Ale kolor dopasowany Pane wysłane z lte Co prawda z różnicą kilku dni zestaw wkładamy ...ale w końcu wysłane z lte hamować jest czym to teraz... Teraz mam z 15 km i 28 nm wiecej wysłane z lte Bez programu wysłane z lte
horny devil Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 to i tak z pińcet więcej niż w moim ADR`ze
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Te odważniki to te połowiczne ja u mnie? Bo jest ich tam cały różaniec kolorek smerfny
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) taa odważniki takie jak u Ciebie I profilowe .. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Arturoo
kudalty66 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Artur a jak zacisk z tyłu się miał??? ogólnie jak tam???
horny devil Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie żebym Cię podpuszczał czy coś
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 nie chce mi się go myć Artur a jak zacisk z tyłu się miał??? ogólnie jak tam??? niby wszystko ok...pracuje dobrze tarcza normalny kolor tak z przodu jak z tyłu.... on jak go do Ciebie prowadziłem to też dobry miesiąc stał...więc ...potrzeba było trochę czasu by wszystko wróciło do normy
j4s2c2vr Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Klikasz otwieranie na pilocie i otwierają się tylko drzwi kierowcy ...powtarzasz....otwiera się cała reszta ... Też sobie tak zakodowałem i powiem szczerze, że mnie zaczyna czasem wkurzać a to bagażnik zamknięty, a to drzwi komuś otworzyć trzeba.. pilot czasem z opóźnieniem zadziała... Z plusów, to obecnie jedynie mogę dać, że pompka centralnego ma mniej pracy u mnie to i tak już żaden plus, bo przeszczepiałem kompresorek w zeszły weekend, bo oryginalny powiedział papa Już mi chodzi po głowie, żeby wrócić do otwierania normalnego... Edytowane 17 Lutego 2015 przez j4s2c2vr
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Ja tam jestem zadowolony ...od zawsze wsiadam drzwiami ...bagażnikiem mi się nie zdarzało ..aale co kto woli
Rekomendowane odpowiedzi