michałswd Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Czesc mam pare pytań odnosnie air ride do a4 b5 w Q Jakie sa koszta zakupu plus montaz Kogo jaka firme polecacie na slasku lub w okolicach Czy lepiej skladac air'a na gwintowanym zawieszeniu czy na seri ( dlaczego ) Jak z jazda na co dzien ? ( czy mozna uzytkowac stale czy lepiej miec 2 samochod ) Prosze o jakies odpowiedzi Pozdrawiam
deny_yn Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Sie wczoraj na oglądałeś na zlocie i ci sie zachciało Do ośki zestawm ponad 3 tysie a do Q nie mogę znaleśc narazie mapet-TUNING airRIDE-System
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 bo do Quatro nie robi sie na poduszkach, tylko na rekawach, a tych chyba nie mają w ofercie ale da sie zrobić
michałswd Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 te zestawy to ja znam i do Q tez ogarna tylko kto to na slasku zaklada : D Swoja droga zawsze mialem slabosc do air"A
deny_yn Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 pogadaj z tą ekipą od andrzeja co ma b7 w sedanie oni tam wszyscy mają air,a napewno ci kogoś polecą
michałswd Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 No tez tak wlasnie mysle zrobic , na necie nic konkretnego nie znalazlem niestety :/
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 tylko rękaw mozesz tam zastosowac, bałwanki które sprzedają na alegro do Q nie podejdą ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ----------
michałswd Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 Pełen szacun dla kogos za robote , na zdjeciach powyzej pokazales aira zrobionego i na gwincie i na ( przerobionym ) normalnym zawiasie tak Sory za nie wiedze , zupelnie leze w tym temacie:facepalm:
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Air Bag Suspension, Air Springs, Air Suspension Kits | Air Lift Company - Tow and Haul with Safety and Comfort
michałswd Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 Dzieki za Literature ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- Tak to powinno wygladac a niestety jest tak ( w trawie wyszlo nizej )
michałswd Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Zdjecie czy masz dostep do takich kompletow ? mam jeszcze takie jedno pytania a co sie stanie jesli peknie przewod lub , "fartuch " wtedy pozostaje tylko laweta jak na nia wogole wjechac skoro powietrze w ukladzie sie straci auto bedzie na ziemi ?? idzie temu jakos zaradzic dzwignac tymczasowo na czas dojazdu ?
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ta fotka jest z profilu na FB airlift, dostepu nie mam do tych kompletów
Rekomendowane odpowiedzi