fojteq Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Witam panowie, proszę o pomoc dzisiaj podczas przeprowadzki pękła mi klameczka plastikowa służąca do składania kanapy 1/3 w moim AVANCIE, jak zlozyc kanapę awaryjnie - nie chce szarpac zeby calkiem nie urwac - sa jakies sposoby? Drugie pytanie, czy znacie nr czesci tej plastikowej klamki (dzwigni) otwierania. Ewentualnie czy ktos ma do sprzedania? Pogladowe zdjecie ponizej.na czerwono zaznaczylem jak idzie pęknięcie. Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam
biggman Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Strona lewa ma numer (kolor Soul) 8E9885739 6PS
fojteq Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 ok tylko jak to teraz rozmontowac skoro nie moge odchylic oparcia???
Fido Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Kombinerki i na chama. I tak zmienisz dźwignię.
Bromchit Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ok tylko jak to teraz rozmontowac skoro nie moge odchylic oparcia??? W tym wątku kolega pytał o to samo: http://a4-klub.pl/wnetrze-99/b6-awx-tylna-kanapa-214604/
edekxp Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ok tylko jak to teraz rozmontowac skoro nie moge odchylic oparcia??? śrubokrętem od strony bagażnika da radę otworzyć
fojteq Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 udalo sie tym srubokretem od strony bagaznika, lecz aby odkrecic elment i tak musialem odlamac kawalek tej klamki, najgorsze jest to ze dzwonilem do aso i w moim kolorze nie produkuja juz tych elementów Panowie po odkreceniu tej calej nakladki z tylu mam taki nr czesci 8E0885879 MUL PC-ABS, nie pokazuje mi tej czesci u gajosa, wczesniej podajac nr VIN u gladysza w sklepie stwierdzil ze maja dpostepna w kolorze antracyt - czy to jest moj kolor? Moj VIN WAUZZZ8E63A228341
Rekomendowane odpowiedzi