Kubo1985 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam. Prisłbym o pomoc w ocenie czy Audi które chciałbym zakupić w najbliższym czasie jest ,,sztukowane". Chodzi o ten dziwny spaw na kielichu.
freezblock Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 widziałeś to na żywo czy tylko na zdjęciu ? To nie jest spaw tylko łączenie przegrody silnika, u mnie jest to samo, ale niech sie fachowcy wypowiedzą Chyba że ja też mam pospawaną z 15 innych
OLIVER Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam. Prisłbym o pomoc w ocenie czy Audi które chciałbym zakupić w najbliższym czasie jest ,,sztukowane". Chodzi o ten dziwny spaw na kielichu.http://s23.postimg.org/gn5yg0gd3/SDC11073.jpg Jesli chodzi o ten dziwny spaw jak to napisałeś i co fotka przedstawia to taki spaw ma być i tak właśnie wygląda ori....
Kubo1985 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ok dzieki za pomoc. Tak pytam bo usłyszałem opinie że ,,chyba jest sztukowany" dlatego wole zapytać bardziej doświadczonych ludzi. Dzięki za pomoc
Fido Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja tu żadnego spawu nie widzę tylko fabryczny zgrzew.
Rekomendowane odpowiedzi