Sqnik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam. Chciałbym pokazać Wam swoje pierwsze auto jakim jest Audi A4 B5 1.9 TDI 110 KM 1997r. To co pamiętam z wyposażenia : - 4x el. szyby - el. szyberdach - el. i podgrzewane lusterka - ABS - climatronic - automatyczna skrzynia biegów - 2x podłokietnik - domykanie i otwieranie szyb z pilota - skórzana tapicerka - tempomat - el. fotel kierowcy Przeprowadzone naprawy : - generalny remont skrzyni biegow - wymiana oleju + filtry - wymiana amortyzatorów tył - wymiana przedniego zawieszenia Planowane naprawy : - rozrząd - przeguby przód Dorzucam kilka zdjęć. Robione na szybko, więc przepraszam za jakość. View image: Zdjecie0081 View image: Zdjecie0082 View image: Zdjecie0083 View image: Zdjecie0080
Marc!n Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dobra skaja nie jest zła:kox: Dopisz plany na mody bo serią pewnie nie pojeździsz. Wybij kata i jedz na sofy, autko będzie się o wiele lepiej odpychać.. tylko ten automat:doh:
KluBB Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Rzeczywiscie skóra niszczy:) Bezawaryjności!
Sqnik Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Niszczy w sensie pozytywnym czy negatywnym ? Planuje mody ale najpierw przez wakacje trzeba siana zarobic. Chcialbym zmienic : -felga 17" - obznizyc go jakies 30- 40mm ( nie chce totalnej gleby ) - odswiezyc lakier ( kompletne malowanie ) - delikatnie przyciemnic szyby Chce dojsc do takiego stanu jak ta Audiczka na filmie ( Pozdrawiam wlasciciela )
KluBB Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pozytywnym! Dla mnie już 1BE było niskie, ale to przez te progi na osiedlach, 3-4 osoby na pokładzie i murowane walenie podłogą w glebę. Dlatego teraz mam kozę 1BA. A ten filmik widziałem, trochę roboty i $ tam poszło, ale efekt jest.
Sqnik Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 A moglbys mi wytlumaczyc o co chodzi z tym 1BE 1 BA? Niedlugo konczy mi sie sesja i ruszam do pracy zarobic siano i chce wpakowac w auto, a nie chce wlasnie zrobic totalnej gleby. Chce zeby dalo sie normalnie jezdzic a nie uwazac na kazdym kilometrze
KluBB Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 A moglbys mi wytlumaczyc o co chodzi z tym 1BE 1 BA? Niedlugo konczy mi sie sesja i ruszam do pracy zarobic siano i chce wpakowac w auto, a nie chce wlasnie zrobic totalnej gleby. Chce zeby dalo sie normalnie jezdzic a nie uwazac na kazdym kilometrze 1BA to standardowy typ zawieszenia, a 1BE (sport) i 1BV to -20mm, z tą różnicą że 1BV jest sztywiejsze od 1BE. Gleby nie zrobisz żadnym z fabrycznych typów zawieszenia, więc jeżeli chcesz -30 / 40 mm to raczej tylko gwint wchodzi w grę.
Rekomendowane odpowiedzi