krupskim Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Może ktoś zna nr fabryczny wyświetlacza z poprawionym podświetleniem, który będzie pasował P&P do B8 z radiem Concert 2009 rok Edytowane 23 Grudnia 2015 przez krupskim
wonszwro Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) zdjalem wyswietlacz i mam taka swietlowke , na forum pisaliscie ze 148mm ,150mm kupilem ale to tylko ja po dlugosci montowac ? bo ona jest prosta ;/ bez bocznego oswietlenia p.s probowal ktos moze dwie swietlowki podlaczyc jedna gora droga na dole ? zadziala bez problemu ? wymienilem swietlowke jest bardzo dobrze teraz widac wszystko ) polecam wszystkim to zrobic bo naprawde malo roboty a efekt swietny Edytowane 28 Grudnia 2015 przez wonszwro
blacker Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Również zabieram się za wymianę, zobaczymy jak to wyjdzie..
krupskim Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 zdjalem wyswietlacz i mam taka swietlowke , na forum pisaliscie ze 148mm ,150mm kupilem ale to tylko ja po dlugosci montowac ? bo ona jest prosta ;/ bez bocznego oswietlenia Nie ttrzeba drugiej świetlówki - jedna świeci wystarczająco jasno. p.s probowal ktos moze dwie swietlowki podlaczyc jedna gora droga na dole ? zadziala bez problemu ? wymienilem swietlowke jest bardzo dobrze teraz widac wszystko ) polecam wszystkim to zrobic bo naprawde malo roboty a efekt swietny
mwlodar Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Panowie, mam problem. Wymieniłem świetlówkę wg powyższego schematu, ale mam wrażenie, że teraz ekran świeci jeszcze słabiej. Jasnośc w menu jest na max, a mimo to ledwo widać. W czym może być problem?
krupskim Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 To jakąś " chorą " świetlówkę kupiłeś. Zamontować , przylutować inaczej je nie można - więc powinna świecić ładnie.
perkusista Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 czy do radia CONCERT będzie pasował wyświetlacz od MMI 2G lub 3G ? Proszę podajcie stronę gdzie można zakupić takie świetlówki
A4B9 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Z tego co widzę to ori świetlówka podświetla trzy krawędzie wyświetlacza a "zamiennik tylko jedna , stąd gorszy efekt podświetlenia .
grdgorek124 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 witam mam ten sam problem ma ktoś jakiś pomysł jaką świetlówkę zamontowac i gdzie kupic będę wdzięczny audia4 b8 2008 r.
wgrzybala Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Koledzy, napiszcie, gdzie można ustawiać jasność tego wyświetlacza, zanim zabiorę się za wymianę świetlówki podświetlającej. Mam ten sam problem - zbyt słabe podświetlenie, co uniemożliwia obsługę radia i klimatyzacji w słoneczny dzień. Dziękuję i pozdrawiam.
momocik Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 Wymieniłem zgodnie z instrukcją z filmiku. Wszystko działa i świeci o niebo lepiej
kawowy19 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Panowie czy wyświetlacze mają jakaś ochronę komponentu? czy podpinamy drugi p&p i wszystko chodzi?
animaes Opublikowano 22 Lutego 2021 Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) W dniu 24.04.2016 o 11:22, fafiks napisał: Z tego co widzę to ori świetlówka podświetla trzy krawędzie wyświetlacza a "zamiennik tylko jedna , stąd gorszy efekt podświetlenia . Czy ktoś się orientuje gdzie można dostać świetlówkę podświetlającą trzy krawędzie, czyli w kształcie U, zamiast tych odstępnych na alledrogo, podświetlających jedną krawędź, czyli w kształcie I ? EDIT: NOWA ŚWIETLÓWKA do matrycy Audi A4 A6 - 143x80mm allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 7 Czerwca 2021 przez animaes
animaes Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 Koszt naprawy tej usterki w serwisie "Bosch" - 200 PLN brutto.
Rekomendowane odpowiedzi