scania4 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam ,dotknęła i mnie przypadłość rdzewiejącego zbrojenia listew drzwiowych. Poczytałem trochę w temacie ,ale myślę zadzwonię do serwisu ,może jakaś promocja skoro wyprodukowali taki bubel. Miła pani ,a i owszem w kolorze na drugi dzień do odebrania, ale oczywiście pytanie o cenę i zapytałem dwa razy , dwie listwy drzwi przednich 900 zł. słownie dziewięćset. Pobawię się z naprawą ,a jeśli się nie uda kupię do S-ki i malowanko ,a serwis nie zarobi ani grosza. Mam pytanie ,macie sprawdzonego sprzedawcę listew? ewentualnie sprawdzony patent naprawy?
zbychzz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak poszukasz na aledrogo to za tą cene kupisz komplet używanych listw s-linowych i jeszcze ci zostanie
rav85 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 jesli szukasz zwyklych b6 to mam pare nie rozklejonych tylko nie wiem ktore ci potrzeba
pakotomasz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 jesli szukasz zwyklych b6 to mam pare nie rozklejonych tylko nie wiem ktore ci potrzeba Masz może prawą przednią w dobrym stanie do B6? W jakim kolorze i w jakiej cenie (pw)?
darkle Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja byłbym chętny na zwykłą lewą przednią
Rekomendowane odpowiedzi