Dumel Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Rozglądam się za zderzakami s-line i mam pytanie dotyczące sprysków.. klapki które są na zderzaku zostają od starego czy nowy musi być kompletny.. ?
Dumel Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 Klapki moga byc.Reszta nie pasuje. reszta tzn.. ?
rafsus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 spryskiwacze sa inne, a klapki sa te same
Dumel Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 spryskiwacze sa inne, a klapki sa te same dzięki..
Kubica86 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Podepnę się do tematu i zadam pytanie : Czy dokładka z S4 ( ta z podwójnym wydechem) podejdzie P&P do zwykłego czy sline? Chodzi mi o tył oczywiście
Kubica86 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Oki a czy z cabrio też spasi ??? Bo nie powiem ale też całkiem całkiem ta dokładka ^^
s27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 dobrze że trafiłem tego posta bo kupiłem dzisiaj komplet zaślepek na spryskiwacze i po godzinie załapałem że nie będą pasowały do zderzaka S-line, mam auto na zwykłej lampie a zderzak jest uszkodzony i kupiłem używkę pod xenon bo za jakiś czas jak kasa bedzie przeszkadzała w kieszeni to zmienię na xenon dla uściślenia tematu, na zdjęciu jest widoczna część zewnętrzna i wewnętrzna żaślepki, ja kupiłem komplet na stronę i możemy tylko zamontować część zewnętrzną - wewnętrzna do zderzaka S-line jest zbędna
Rekomendowane odpowiedzi