tomasz102 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 witam, Normalnie podczas jazdy wewnątrz samochodu nie jest to słyszalne. Podczas podniesienia maski i dodawania i puszczania gazu słychać wyraźny dźwięk jakby ktoś otwierał puszkę z napojem. Wydaje mi się, że wydobywa się on z gruszki turbiny. Sztanga gruszki przesuwa się ale dosyć ciężko. Czy to może być przyczyna niskiej mocy do 2000 obr ? Gdy mam koło 1200 obr i jadę na 4 to maluch jest w stanie mnie wyprzedzić. Tak jest do 2000 obr. logi: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Bartollo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Przyśpieszając na 4 z 1200obr/min zabijasz dwumas taka mała uwaga
ciahciah Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 jazda 1200obr na 4 biegu meczy silnik i napęd a zatem i dwumas ale bez przesady nie skuci to jego żywota o połowę, z kolei przyspieszanie na 4 jeżeli nic nie drzy i nie buczy nie meczy, co innego utrzymywanie 1200obr a co innego przyspieszanie podmień n75 na próbe
Rekomendowane odpowiedzi