stecik Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czasami (bardzo, bardzo żadko ale jednak) przy niskch obrotach przeważnie na 4 biegu szarpnie (tak jakby ktos odciął na ulamek sekundy paliwo). Co to może być ? Jakieś sugestie ? pozdrawiam -- stecik
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 moze mala turbodziura?? opisz dokladniej
stecik Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2006 moze mala turbodziura?? opisz dokladniej Poprostu np jade stałą predkością na 4 biegu około 70 km i nagle szarpniecie po czym wszytsko dalej ok (to tak jakby nie dostal paliwa na ulamek sekundy). Tak jak napisalem zdaza sie to bardzo zadko i z tego co zauwazylem przy malych predkosciach (tylko wlasnie na 4 biegu okolo 70 km lub na 5 biegu okolo 90). pozdrawiam -- stecik
spanky Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 wyglada na to ze efekt jest przy duzym obciazeniu silnika (70-80 km/h na 4/5 biegu) ... moze którys z pompowtryskow juz kucnał .... :?:
stecik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 wyglada na to ze efekt jest przy duzym obciazeniu silnika (70-80 km/h na 4/5 biegu) ...moze którys z pompowtryskow juz kucnał .... :?: hmm... przy 80 tys przebiegu.... Jest to możliwe do zweryfikowania ? pozdrawiam stecik
alvaro Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 80 tys przebiegu mówisz ?? a ile z tego na polskim paliwie ?? na dzień dobry zobacz co Ci VAG powie...
stecik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 80 tys przebiegu mówisz ?? a ile z tego na polskim paliwie ?? na dzień dobry zobacz co Ci VAG powie... Około 6 tys . Tez tak sobie pomyślałem i wczoraj zatankowałem VERVA ON. Zobaczymy czy sie poprawi. -- stecik
adadur Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dwumasa - abym się mylił. poszukaj wątków na temat koła dwumasowego i odnieś do swoich problemów.
stecik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dwumasa - abym się mylił. poszukaj wątków na temat koła dwumasowego i odnieś do swoich problemów. To napewno nie. -- stecik
spanky Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 a kiedy wymieniales filtr paliwa :?:
stecik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 a kiedy wymieniales filtr paliwa :?: Ja nie wymieniałem wogóle. Ale z tego co widze w ksiazce to około 30 tys moze i wiecej . -- Stecik
spanky Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 a kiedy wymieniales filtr paliwa :?: Ja nie wymieniałem wogóle. Ale z tego co widze w ksiazce to około 30 tys moze i wiecej . -- Stecik no to wymien :!: i zapnij Vag'a (moze cos wypluje) .... bo jak narazie to wrózymy z fusów .... :twisted:
stecik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 a kiedy wymieniales filtr paliwa :?: Ja nie wymieniałem wogóle. Ale z tego co widze w ksiazce to około 30 tys moze i wiecej . -- Stecik no to wymien :!: i zapnij Vag'a (moze cos wypluje) .... bo jak narazie to wrózymy z fusów .... :twisted: Ok, tak zrobie dzieki za info.
Rekomendowane odpowiedzi